Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 16. april 2016

Currently reading #2 - Et par weekendprojekter


Jeg har lagt nogle forskellige læseprojekter for denne weekend, som jeg ønsker at fordybe mig i.

Jeg har været i gang med Diana Gabaldons Outlander i omkring 2 uger nu, men jeg er desværre ikke kommet så langt i den, som jeg kunne have ønsket, men det regner jeg med, at jeg kan gøre noget ved i denne weekend. Jeg elsker nemlig at læse store bøger. Muligheden for fordybelse og en historie der strækker sig om mange hundrede sider... Men det er bare så pokkers svært at tage nogle af de rigtig store bøger med sig på farten. I denne uge har jeg både været i Aarhus og Aalborg med arbejdet, hvor jeg har taget toget, og det er en fin mulighed for at få læst nogle sider. Men jeg tog ikke Outlander med, fordi dens format simpelthen er så uhandig på farten, og jeg desuden ikke ville kunne have meget andet i min taske. Jeg tog i stedet for en paperback med. Jim Butchers Storm Front (en fantastisk underholdende urban fanatsy serie!), som er på omkring 300 sider. Den havde lige det rette format til et par togture. Nu læser jeg altid inden jeg falder i søvn, og at læse en murstensroman som Outlander i sengen er også lidt af en udfordring, men det er da blevet til et par sider. Men her i weekenden vil jeg gøre et større indhug i denne roman, for jeg synes at historien har været spændende indtil videre, og jeg vil gerne videre hvor historien bevæger sig hen.

Mit andet weekendprojekt er at genlæse de to første bind i Joe Hills graphic novel serie Locke & Key. Jeg læste dem i løbet af Deweys readathon sidste efterår, men jeg kom aldrig videre i serien, selvom jeg synes, at de to første bind var rigtige gode, og selvom jeg har de efterfølgende bind stående på reolen. Jeg har nemlig planer om at læse bind 3 til forårets readathon, og derfor vil jeg gerne have genopfrisket handlingen. Jeg vil også bruge de to graphic novels til at dele min læsning af Outlander op.

Mit sidste projekt er at læse en digtsamling, og jeg har valgt Christina Rossettis Goblin Market and Selected Poems. Et af mine læsemål er nemlig at læse flere digte/digtsamlinger i år. Og denne Folio Society udgave ser bare så lækker ud, så det håber jeg også at indholdet er.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar