Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 1. maj 2016

April 2016


April var lidt af en blandet måned. Jeg har savnet mine gåture langs åen, men det har simpelthen regnet så meget, at det ikke rigtig har været til at gå der. Og så har det været koldt, så jeg har foretrukket at sidde indenfor med en god bog eller tv-serie. Så jeg håber på bedre vejr i maj :)
April var måneden for det halvårlige Read-A-Thon. Det var som altid en fed oplevelse, men også lidt stresset til tider. Jeg har efterfølgende været i en sjov læseboble, men den er heldigvis gået itu nu. Så nu kan jeg igen rigtig koncentrere mig om min læsning.
Jeg var også til en koncert med mine forældre. Det var en rigtig god oplevelse og en hyggelige aften. Det var første gang vi var afsted til en koncert sammen, men bestemt ikke den eneste, da jeg skal have købt billetter til en koncert vi skal afsted til næste år.

I april fik jeg læst 19 bøger. Den længste bog var Outlander af Diana Gabaldon på 750 sider og den korteste var den smukke og stemningsfulde børnebog The Fox and the Star af Coralie Bickford-Smith på kun 64 sider.

Jeg har kun købt tre bøger i april. De to af dem var forudbestillinger på nyudgivelser i to serier, som jeg faktisk modtog før tid, så det er jo bare skønt, at jeg allerede kan komme videre i dem nu. Den sidste bog har jeg allerede læst til Read-A-Thon'et.

Aprils bedste læseoplevelse:
Jeg havde nogle gode læseoplevelser i denne måned. Jeg læste de tre første bind i Joe Hill & Gabriel Rodriguezs Locke & Key graphic novels serie. Og den er simpelthen fantastisk. Jeg glæder mig til at læse de sidste tre bind. Storm Front af Jim Butcher og Amelia Atwter-Rhodes' In the Forest of the Night var begge genlæsninger. Jeg har læst dem for nogle år siden, men vil gerne videre i de respektive serier, og havde derfor brug for en genopfriskning. Og de er lige så gode som jeg husker dem. Jeg vil også fremhæve Charm en genfortælling af eventyret Askepot, som jeg læste under Read-A-Thon'et. Den var fantastisk, henrivende og fantasifuld.

Aprils mest skuffende læseoplevelse:
De mest skuffende læseoplevelser var faktisk de ro lydbøger jeg hørte. Det var ikke oplæseren, der var noget galt med. Han er faktisk en af mine ynglings, og han gør altid et godt arbejde. Desværre var de romaner han læste op bare ikke noget for mig. Den ene var krimien Frygt. Men den var bare så kedelig, personerne var irriterende og så var den bare mærkelig. Den anden lydbog var De edsvorne, en historisk roman om vikingtiden. Nu kan jeg rigtig godt lide at læse om vikinger, men denne var bare ikke noget for mig. Jeg havde ingen sympati for karakterne og ventede bare på at de skulle dø så jeg slap for dem.

I maj vil jeg forsøge at begrænse mine bibliotekslån - en seriøs erhvervsskade ;) - og i stedet for fokuserer på mine egne bøger. Jeg har så mange gode bøger stående på hylderne, der bare venter på at blive læst. Jeg vil også begynde at føre en Bullet Journal. Jeg har ført en læsedagbog i mange år efterhånden, og nu vil gerne afprøve om Bullet Journal er noget for mig.


Læste bøger:
Amy Christine Parker: Indespærret
Patrick Leis: Udrensning
Carrie Ryan: The Forest of Hands and Teeth (The Forest of Hands and Teeth #1)
Salla Simukka: Rød som blod (Lumikki Andersson #1)
Jim Butcher: Storm Front (The Dresden Files #1)
Helene Tegtmeier: Frygt (lydbog)
Joe Hill & Gabriel Rodriguez: Welcome to Lovecraft (Locke & Key #1)
Joe Hill & Gabriel Rodriguez: Head Games (Locke & Key #2)
Christina Rossetti: Goblin Market and Selected Poems
Robert Low: De edsvorne (lydbog)
Amelia Atwater-Rhodes: In the Forest of the Night (Den of Shadows #1)
Begyndelser - en antologi
Coralie Bickford-Smith: The Fox and the Star
Jack London: The Call of the Wild
Joe Hill & Gabriel Rodriguez: Crown of Shadows (Locke & Key #3)
Sarah Pinborough: Charm (Tales from the Kingdoms #2)
Grady Hendrix: Horrorstör
Serena Valentino: The Beast Within - A tale of Beauty's Prince
Diana Gabaldon: Outlander - Den engelske kvinde (Outlander #1)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar