Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 1. november 2016

Jane Eyre readalong

Irene har arrangeret en readalong af Charlotte Brontës Jane Eyre i november måned. Det er en bog jeg aldrig har fået læst, selvom jeg har lyst til det, og selvom den har stået på mine bogreoler et pænt stykke tid. Men nu får jeg så mulighed og motivation til at det gjort. Jeg kan nemlig godt lide ideen om at flere læser en bestemt bog på samme tid, og hvor man så har mulighed for at dele sine tanker og billeder og citater med andre ligesindende. Det er virkelig en smuk tanke og en der vækker min læseglæde.

Men hvordan kommer det så til at foregå? Jo, readalongen begynder i dag d. 1 november og forsætter måneden ud. Man bestemmer helt selv, hvor meget man læser hver dag, der er ikke noget fastlagt skema. Man har derudover mulighed for at dele sin læsning med andre på de sociale medier under #JaneEyreDK, og det skal jeg da bestemt benytte mig af.

Jeg planlægger at læse i min smukke og illustreret udgave fra Folio Society. Desværre er den ikke særlig handy at have med på farten, men der har jeg min noget mindre Penguin Drop Caps udgave, der kan være i min taske uden problemer.

At læst Jane Eyre er også en perfekt mulighed for at få startet min udfordring Well-Read Women, og det glæder jeg mig usigeligt meget til.

 Skal du læse med?

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det er jeg også :) Fantastisk mulighed for endelig at få den læst!

      Slet
  2. Åhh, jeg vil så gerne eje den udgave!!! <3

    SvarSlet