Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 12. maj 2017

Nye bøger #17 - April


Så er det atter blevet tid til at fremvise de bøger som jeg har købt i april. 17 nye skønne bøger er det blevet til. I april har jeg modtaget 1 forudbestilling, 1 anmeldereksemplar, 7 bøger fra Krimimessen og 1 kasse fra Saxo indeholdende 8 bøger.


På Krimimessen købte jeg de første 2 bøger af Tess Gerritsens krimiserie om Rizzoli & Isles. De kostede en 50'er hver og jeg fik dem skam også signeret af Gerritsen.
Jeg faldt også over Den hengivne hr. X af Keigo Higashino. Jeg tog den med fordi den var billig og fordi en af mine kollega havde rost den til skyerne.


Jeg har læst disse tre bind i Dennis Jürgensens serie om Roland Triel, men jeg ville bare gerne eje. Og dem fik jeg skam også signeret af forfatteren.


Min sidste bog fra Krimimessen var igen en bog jeg havde læst (venter spændt på bind 2), nemlig Vejen til Panteon af Boris Hansen (og gæt engang - den fik også en signering af forfatteren).
Jeg forudbestilte en gang i marts sidste bind i serien om Ravneringene Evnen af Siri Pettersen og den kom ind af døren først på måneden.
Death note af Tsugumi Ohba er en manga jeg har hørt meget godt om og derfor skal jeg selvfølgelig se om jeg er enig med de gode anmeldelser.


Jeg har også købt 2 bøger af Joyce Carol Oates. Jeg kan godt lide de bøger jeg har læst af hende og vil gerne læse lidt mere af hende. Hun har skrevet virkelig mange bøger, men mit valg faldt på The Corn Maiden og Blonde, som jeg glæder mig til at læse.


En anden serie jeg har hørt meget godt om er The Bronze Horseman trilogi af Paullina Simons. Genren er romantik og historisk fiktion, så jeg tror de vil være ideel til sommerferielæsning.


Grunden til at jeg bestilte bøger fra Saxo i første omgang (andet end jeg ikke kunne lade være) var Laini Taylors nye bog Strange The Dreamer, som simpelthen lyder helt fantastisk, så den glæder jeg mig til at læse.
Three Dark Crowns af Kendake Blake lyder også som en ganske interessant fantasy roman.


I det øjeblik var jeg din er Mhairi McFarlanes debutroman og et anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic. Den har en skøn orange forside synes jeg og ser ud til at være perfekt læsning til de lange lyse nætter vi går i møde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar