Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 28. juli 2017

Nye bøger #23 - Anmeldereksemplarer


[Alle bøgerne er anmeldereksemplarer fra forlagene]

De sidste par måneder har jeg været så heldig at modtage hele 9 anmeldereksemplarer fra forskellige forlag. De fleste har fantasy som emne, men ikke alle. Et par stykker har jeg læst, men de fleste har jeg endnu til gode. 
Tak til alle forlagene som har været så venlige at sende de skønne bøger min vej. Det er jeg meget taknemmelig og glad for. 
Og nu til de mange flotte bøger.


Det er vist ingen hemmelighed at jeg godt kan lide nordisk mytologi og forsøger at læse alt, hvad jeg kan komme i nærheden af, der bare har en snert af mytologi. Rick Riordan har skrevet mange bøger om forskellige mytologier, mest kendt er nok bøgerne om Percy Jackson og de græske guder, men med Magnus Chase og de nordiske guder har han kastet sig over de nordiske guder. To bøger er indtil videre udkommet i serien, Kampen om Sommersværdet og Thors hammer. De bliver udgivet af Carlsen.


Feer er også et emne som jeg finder meget interessant. Dels fordi der findes mange forskellige former for feer, som forfattere kan lege med, og derfor behøver de ikke altid være søde og kære, men kan både være drillesyge og pænt onde. Julie Kagawas serie Iron Fey består af fire bøger om Meghan Chase og hendes eventyr. De to første bøger i serien hedder Jernkongen og Jerndatteren, og de er udgivet af HarperCollins Nordic.


Jeg har også modtaget to bøger fra Tellerup. Og jeg har faktisk allerede læst dem, og de var begge gode læseoplevelser. Min anmeldelse af Er du okay, Matthias? af Anika Eibe kan læses her, og min anmeldelse af Sjælevært af Christina Bonde kommer indenfor den nærmeste fremtid.


Dagbog fra Zombieland har jeg modtaget af forfatteren, som selv havde henvendt sig til mig. Det er en zombiefortælling i dagbogsformat, så det bliver interessant at læse.
Ønskemageren af C. J. Redwine er en selvstændig bog 2 i en serie om genfortællinger af eventyr som Turbine udgiver. Jeg har med vilje ikke sat mig ind i hvilke eventyr der er tale om, for jeg vil gerne overraskes under min læsning.
Den sidste bog i den omgang er Vores kemiske hjerter af Krystal Sutherland, som Lovebooks har udgivet. De udgiver rigtig gode kærlighedshistorier, så det forventer jeg også, at jeg får her.

Jeg håber at I har en rigtig dejlig fredag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar