Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 19. oktober 2017

Currently reading #9


Der sker mange ting på arbejdet og i mit privatliv lige for tiden, så det tager en del af min tid. Og det er noget af den tid jeg bruger på at læse. Så derfor får jeg ikke altid læst så meget om dagen som jeg gerne ville. Jeg forsøger at sætte (mindst) 1 time af til det om dagen, men her på det sidste er det først blevet til noget lige inden jeg skal sove. Og jeg kan godt mærke, at jeg manglet tid til at fordybe mig i en god bog. Jeg ved godt, at det handler om at prioriterer min tid og vælge bogen frem for tv eller computeren. Og det er også det jeg vil arbejde på fremadrettet. Nogle gange er det bare rart at flade ud til en film, en tvserie eller youtubevidoer (som virkelig kan være en tidsrøver).
Jeg regner også at Dewey's Read-A-Thon kan hjælpe mig på rette vej igen. Det er trods alt et helt døgn i læsningens tegn (du kan se min tbr lige her).

Lige for tiden har jeg gang i et par spændende og ikke mindst uhyggelige bøger, nemlig Books of Blood volume 1-3 af Clive Barker og The Haunting of Hill House af Shirley Jackson. Jeg har en gang før læst Books of Blood, men jeg havde lidt glemt, hvor god Barker er til at skabe en atmosfære af uhygge, gru og angst. Så jeg glæder mig til at sluge flere af hans noveller. Jeg har ikke læst The Haunting of Hill House før, men den virker lovende, og så har den bare et virkelig fedt cover.
"No live organisme can continue for long to exit sanely under conditions of absolute reality; even larks and katydids are supposed, by some, to dream. Hill House, not sane, stood by itself against its hills, holding darkness within; it had stood so far for eighty years and might stand for eighty more. Within, walls continued upright, bricks met neatly, floors were firm, and doors were sensibly shut; silence lay steadily against the wood and stone of Hill House, and whatever walked there, walked alone."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar