Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 24. oktober 2017

Spookathon 2017 opsummering

Mit Spookathon kom ikke helt til at foregå som jeg havde håbet på. Jeg havde simpelthen ikke nok tid til alle de bøger jeg gerne ville læse. Til gengæld fik jeg læst rigtig meget til Dewey's Read-A-Thon, så på den måde opvejer det lidt hinanden. Jeg synes ideen om at sætte fokus på uhyggelige bøger er rigtig god, helt sikkert fordi jeg er en stor horror fan, og jeg vil helt sikkert sætte fokus på det en anden god gang, hvor jeg ikke har for mange bolde i luften på en gang.
Her kommer en lille opfølgning på, hvordan det hele gik.


Fredag d. 13. oktober
Så er jeg ligeså stille begyndt på Spookathon. Jeg er i gang med novellesamlingen Lejlighed 42 og andre mørke fortællinger af Nikolaj Højberg. Den er ikke med på min oprindelige tbr, fordi jeg havde håbet på at blive færdig med den inden. Det blev jeg så ikke lige, men jeg tæller den med her, fordi den også er uhyggelige fortællinger.
I dag skal jeg også på weekendbesøg hos mine forældre, så jeg regner ikke med at få læst det store i weekenden. Men lidt bliver det forhåbentlig til.

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider i alt: 74

Lørdag d. 14 oktober
Min faster og onkel kom et smut forbi til rundstykker og formiddagskaffe. Det var ganske hyggeligt og de blev et par timer.
Jeg fik læst Lejlighed 42 færdig og der var nogle gode gys indimellem. Ellers blev det ikke til mere læsning, men jeg fik derimod gået en tur med min mor og hunden. 

Antal læste bøger: ½
Antal læste sider i alt: 136


Søndag d. 15 oktober
Katten vækkede mig et par gange i nat, så jeg fik ikke rigtig en sammenhængende søvn. Den har nok savnet mit selskab, for den ville sove inde ved mig og det fik den lov til. Det betød så bare at jeg ikke fik så meget søvn og at jeg faktisk var ret tidligt oppe for en søndag.
Efter at vi havde spist rundstykker tog min lillebror og jeg et lille smut til Viborg, hvor jeg fik købt noget nyt træningstøj og -sko.
Jeg er begyndt på Books of Blood - volumes one to three af Clive Barker. Jeg glæder mig til de gys novellerne kommer til at give mig.

Antal læste bøger: ½
Antal læste sider i alt: 156

Mandag d. 16 oktober
Jeg holder lige en lille pause fra Books of Blood i dag for at læse American Vampire vol 5 af Scott Snyder. Det var et virkelig stærkt bind i serien, og jeg kan slet ikke forstå at jeg kun har tre bind tilbage! (De er allerede læst, når dette blogindlæg bliver udgivet. Jeg må i gang med at finde en ny serie, jeg kan kaste mig over).

Antal læste bøger: 1½
Antal læste sider i alt: 436


Tirsdag d. 17 oktober
Jeg fik læst lidt mere i Books of Blood til træning om morgenen og igen lidt om aften efter arbejde.
Det går ikke så hurtigt som jeg kunne ønske mig, men jeg nyder Barkers evne til at skabe en creepy stemning.

Antal læste bøger: 1½
Antal læste sider i alt: 488

Onsdag d. 18 oktober
Jeg var afsted til 2 holdtræninger om morgenen. Det var hårdt, men godt. Derefter fik jeg gjort rent på badeværelset og ryddet lidt op i resten af lejligheden inden jeg skulle afsted på arbejde. Imens jeg gjorde rent lyttede jeg til My Best Friend's Exorcism af Grady Hendrix, som jeg fandt på Ereolen Global som lydbog. Jeg fik hørt omkring 25 minutter, og den startede fint ud, men er endnu ikke blevet uhyggelig eller skummel.
På min aftensvagt i de stille perioder, fik jeg læst omkring 24 sider af The Haunting of Hill House.

Antal læste bøger: 1½
Antal læste sider i alt: 512 


Torsdag d. 19 oktober
I dag var dagen for bibliotekernes readathon, og her var jeg selvfølgelig også med, da jeg er en af arrangørerne. Jeg skulle ikke være med hele dagen/aften/natten, da jeg skulle til Odense dagen efter med arbejde. Det blev i stedet for min kollega, der fik den tjans. Men vi startede med at gøre klar til deltagerne ved at lave et hygge/læse hjørne ude i biblioteket. Deltagerne begyndte at møde op lidt i 12 og fik sat deres ting til side og budt dem velkommen. Vi endte med at være omkring 21 læseglade unge og to voksne. Efter frokost gik vi ud i biblioteket for at læse. Det gjorde vi indtil Nanna Foss dukkede op. Hun skulle nemlig både holde foredrag for os og styre en mega fed fantasy/ya quiz. Det blev nogle virkelig hyggelige timer. Efter Nanna Foss skulle vi have aftensmad og derefter stod den på mere læsning. Jeg tog hjem omkring klokken 22.30 for at få noget søvn, så jeg kunne være klar til Harry Potter Festivalen i Odense om fredagen. Der er nu noget helt specielt ved at læse på et bibliotek efter lukketid.
Jeg fik selvfølgelig også læst en hel del i The Haunting of Hill House og signeret min udgave af Ursiderne.

Antal læste bøger: 1½
Antal læste sider i alt: 657


Fredag d. 20 oktober
Så blev det fredag og dagen for Harry Potter Festivalen. Og jeg havde glædet mig længe. Jeg har aldrig været der før og var meget spændt. Men jeg startede min arbejdsdag med at hente brød til readathon deltagerne og spise morgenmad med dem. Nogle havde sovet, andre havde ikke, men de havde alle fået læst.
Derefter stod den på bustur til Odense sammen med børnefamilier, kollegaer og fans af Harry Potter. Jeg vil ikke fortælle så meget her, andet end at det var en fed tur, da jeg planlægger at skrive et lille blogindlæg om mine oplevelser.
Jeg var hjemme igen lidt over 18 og jeg kan roligt sige at det ikke blev til frygtelig meget læsning denne dag - omkring 10 sider i The Haunting of Hill House inden sengetid. Det var jeg alt for træt til.

Antal læste bøger: 1½
Antal læste sider i alt: 667


Dette blev ikke et readathon, hvor jeg fik læst en frygtelig masse. Til gengæld havde jeg en meget travl arbejdsuge med nogle lange og begivenhedsrige dage. Og det var også ganske fint.

Håber du har en dejlig tirsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar