Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 30. november 2017

En magisk dag i Odense

En fredag for snart længe siden var jeg en tur til Odense, hvor jeg for første gang deltog i Harry Potter Festivalen og det var i sandhed en magisk dag. 
Vejret var overskyet det meste af dagen, men det regnede ikke særligt meget, og hvem ligger egentlig mærke til vejret, når man befinder sig i Harry Potters verden.
Jeg gik sammen med to kollegaer, og vi havde nogle herlige timer sammen. Og vi fik set rigtig meget, dog ikke alt, da tingene lå temmelig spredt. Men det vi så var godt, og jeg var især glad og begejstret for hvor meget de frivillige levede sig ind i de forskellige roller de spillede. Det var bare så fedt at opleve, og det var helt igennem magisk.


Foruden nogle meget gode oplevelser kom jeg også hjem med nogle mere håndfaste ting. Jeg købte blandt andet en figur af Hedwig, der sidder på en stak bøger, og den er simpelthen så sød. Jeg kom også hjem med en Harry Potter Festival rygsæk, nogle bogmærker, en selvlavet kost og et billede af mig og mine kollegaer.

Det var en helt igennem fortryllende dag, og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg besøger Odense og Harry Potter Festival.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar