Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 21. januar 2018

Currently reading #11


[Blår er et anmeldereksemplar fra Dreamlitt] 

Det var egentlig meningen at jeg i dag ville dele et blogindlæg om de bedste bøger jeg havde læst i 2017. Jeg havde skrevet en lang liste over bøger, skåret fra og lagt til igen og havde endelig fundet de bøger, som jeg synes var de bedste. I torsdags efter arbejde tog jeg så billeder af dem, jeg havde udvalgt, og om aften satte jeg mig så til at overføre billederne... Og da var det at jeg til gru opdagede at jeg havde glemt en bog, og det var ikke hvilken som helst bog, men lige præcis den bog, som jeg synes var den allerbedste! Det var så træls, for jeg har først mulighed for at tage nye billeder engang i næste uge. Så bedste bøger 2017 må vente lidt endnu, og jeg vil derfor skrive lidt om de bøger jeg læser lige nu.

Af fysiske bøger læser jeg pt. Blår af Hugh Howey som er den første bog i en dystopisk serie. Jeg har indtil videre læst omkring 200 sider, og på de sider er der sket en hel del og jeg er meget spændt på at hvad der kommer til at ske. Blår udkommer d. 1. februar.

Jeg er også i gang med en lydbog, som jeg især lytter til på vej til og fra arbejde, og når jeg laver mere praktiske ting hjemme. Lydbogen er Slagtehuset af Paul Cleave, og den er faktisk en ganske god thriller. Jeg har hørt knap 7 af dens 11 timer indtil videre.
Jeg har også lånt An Ember in the Ashes af Sabaa Tahir på lydbog, som jeg regner med at høre meget snart. Jeg læste den fysiske udgave tilbage i 2016, og det var faktisk en af de bedste bøger jeg læste det år. Jeg har den næste bog i serien stående ulæst og jeg vil rigtig gerne læse den i år, men inden da vil jeg lige opfriske historien i An Ember in the Ashes, da det jo er et par år siden sidst.

Hvad læser du for tiden?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar