Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 25. februar 2018

FairyLoot #8 - Talk Faerie To Me Januar 2018


Temaet for januars FairyLoot boks var Talk Faerie To Me, og jeg var ganske spændt for der var blevet hintet til at det var for dem der blandt andet elsker ACOMAF og lignende. Så mine forventninger var pænt sagt høje, og jeg synes at de blev ganske pænt indfriet. Jeg havde gættet bogen på forhånd, men det var helt okay.


Den første ting jeg fik gravet frem var et duftlys, der er inspireret af en karakter fra månedens bog. Karakteren er Prince Cardan og designet af Meraki Candles, og er eksklusivt designet til FairyLoot. Den dufter af meget fint, men ikke så kraftigt. Det kan ændre sig når man brænder den.

Den anden ting var en læbepomade fra Geeky Clean. FairyLoot havde sendt to forskellige slags ud, der var baseret enten på the Seelie Court ("de lyse/gode feer") og the Unseelie Court ("de mørke/onde feer"). Jeg fik the Seelie Court som har æble smag/duft.


I boksen var der også et pudebetræk. Det var noget jeg havde glædet mig meget til at pakke ud. Den var nemlig designet af Evie Seo (Evie Bookish), og jeg er vild med hendes design, og har også en del af dem. Pudebetrækket var påtrykt et citat fra ACOWAR, og den er ganske enkelt så fin. Nu skal jeg lige ud at købe en pude til den ved lejlighed og så er den klar til at pynte i mit hus.

En anden ting jeg blev virkelig glad for, var to magnetiske bogmærker af Feyre og Rhysand fordi de simpelthen er så fine og nogle af mine ynglingskarakterer. De er designet af Dreamy and Co.


FariyLoot er hoppet på maletrenden, og havde inkluderet en fin lille malebog, hvor temaet selvfølgelig er feer. Jeg glæder mig til en stille aften, hvor jeg kan begynde at farvelægge de smukke tegninger. Den er lavet af Michael O'Mara.


Der var også inkluderet to artprints, som var vendbare. På den ene side var der en fe citat og på den anden side et karakterdesign. Jeg var lidt træt af at de ikke var på hver deres ark papir, fordi når de er vendbare gør det dem lidt svært at hænge op, fordi man skal vælge hvilken man helst vil se på. Citaterne var fra bøger af Julie Kagawa og Cassandra Clare, og det var Stella's Bookish Art der havde lavet dem. Karakterdesignene var fra A Throne of Glass og designet af Diana Worak.


Månedens bog var (selvfølgelig) The Cruel Prince af Holly Black. Der var det sædvanlige brev fra forfatteren, sammen med FairyScoop, bogmærk og kode til læsebuddy. Derudover var der også et artprint af Prince Cardan, som jeg går ud fra spiller en central rolle i The Cruel Prince. (Jeg har med vilje ikke sat mig ind i handlingen endnu. Jeg foretrækker at blive overrasket.)

Det var som altid en gennemført boks, og jeg er især begejstret for mit nye pudebetræk og magnetiske bogmærker og så selvfølgelig bogen, som jeg glæder mig til at læse ved lejlighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar