Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 11. marts 2018

Nye bøger #33 - tilføjelser i februar


I løbet af februar fandt 7 skønne bøger frem til mine reoler, og dem vil jeg derfor vise frem nu. 2 af bøgerne har jeg selv købt, mens resten er anmeldereksemplarer, jeg har været så heldig at modtage.


De to første bøger er fra årets første to FairyLoot bokse.
The Cruel Prince af Holly Black er fra januars Talk Faerie to Me, mens The Hazel Wood af Melissa Albert er fra februars Twisted Tales.


Fra Turbine modtog jeg 2 bøger. Den ene er thrilleren Er her nogen? af Lotte Elmann Wegner. Den anden er en anden bog i en fantasyserie, som jeg glæder mig rigtig meget til at læse videre i. Det er nemlig Drømmetyvene af Maggie Stiefvater.


Fra Forlaget Facet modtog jeg en overraskelsespakke, der også indeholdt 2 bøger. Den ene er næste bog i Nick Clausens science fiction serie; Hummerkongens hævn 2. Jeg læste første bog sidste år, og den endte med en cliffhanger, så jeg glæder mig til at læse videre.

Den anden bog er en novellesamling af Camilla Wandahl & Caroline Ørsum, der hedder Sprækker i virkeligheden - 8 uhyggelige historier fra fantasiens mørke kroge. Med dens størrelse og emne egner den sig perfekt til et kort readathon. Udfordringen bliver dog om jeg kan vente så længe med at læse den.


Den sidste bog jeg modtog i februar var fra Hr. Ferdinand, og det er endnu en bog jeg har set frem til efter jeg fandt ud af, at den ville blive oversat til dansk. Det er nemlig Rosernes torne af Stephen King & Owen King. Jeg er så spændt. Jeg har også lige opdaget at forlaget udgiver/genudgiver flere af Kings bøger i løbet af forlaget. Det er jeg så glad for, for de gamle udgaver på biblioteket, hvor jeg arbejder, er ved at være en kende slidte, og det vil være rart med nogle nye lækker udgaver. Jeg kunne også finde på at købe nogle til mig selv.

Tak til forlagene for de lækre bøger. Jeg glæder mig til at læse dem :)

Har du fået nogen spændende bøger ind af døren for nylig?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar