Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 15. april 2018

Nye bøger #34 - tilføjelser i marts


En ny måned = nye bøger på hylderne.
I dag vil jeg vise nogle af de bøger frem som jeg enten modtog, som anmeldereksemplarer eller som jeg selv har købt. Jeg har ikke talt de bøger med, som jeg købte på Krimimessen, og jeg mangler også to andre bøger, som jeg fik efter billederne her var taget. Så de kommer med i næste bookhaul. Hvis du vil vide hvilke bøger, jeg købte på Krimimessen, så kan du se det lige her. I alt har jeg købt/modtaget 14 nye bøger i løbet af marts.

Vi starter som altid med de anmeldereksemplarer, jeg har modtaget i løbet af marts. Tak til forlagene, der har beriget mine hylder i denne måned.


Jeg blev simpelthen så glad, da jeg fandt ud af at Hr. Ferninand er begyndt at genudgive nogle af Stephen Kings ældre udgivelser. Jeg har virkelig trængt til nogle nye udgaver, da mine er gamle og slidte (det har skam også sin charme). Men jeg synes også at de nye udgaver er så pæne.
De King udgaver jeg har modtaget er Misery, Dyrekirkegården og Dolores Claiborne. (De andre udgaver købte jeg på Krimimessen til en god pris).


Jeg modtog også hele Napoli-serien af Elena Ferrante fra C&K forlaget i de nye fine, hvide covers. Jeg har endnu ikke læst serien, men har kun hørt godt om den, så jeg glæder mig til at kaste mig over den.


Fra HarperCollinsNordic har jeg modtaget anden del i Gena Showalters serie med titlen Livsblod. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med denne fantasy serie. Det kan kun blive godt, er jeg sikker på.

Fra Facet modtog jeg en overraskelsespakke med to bøger. Den ene bog var den nye novellesamling af Nick Clausen, som hedder Søvnløs, og som jeg virkelig glæder mig til at læse (jeg gemmer den til readathon, selvom det er svært).
Den anden bog, var den næste bog i Sjælevandere serien, Ourea, af Charlotte Fischer, hvor jeg netop har anmeldt den første bog, Diali. Jeg behøver vel ikke sige at jeg glæder mig til at læse videre?


Så er vi kommet til de bøger jeg selv har købt. Vi starter med nogle jeg bestilte tilbage i februar, og som jeg modtog 1. marts.
Små onde svin af John Kenn Mortensen er en bog, jeg har holdt øje med lige siden jeg fandt ud af at den ville udkomme. Den ser ud til at være en rigtig ond børnebog (se bare titel og forside), så jeg er sikker på at jeg nok skal blive godt underholdt.
Udslettelse af Jeff VanderMeer er en science fiction roman, jeg også er meget spændt på. Jeg har ikke læst nogle anmeldelser af den endnu, men jeg har godt nok hørt lidt blandet om den. Men jeg er spændt på at forme min egen mening, når jeg engang får den læst.


Obsidio af Amie Kaufman og Jay Kristoff er nok en af de bøger, jeg har set mest frem til skulle udkomme. Jeg glæder mig så meget til at læse afslutningen på denne (indtil videre) fantastiske trilogi, men jeg er også helt sikker på at Obsidio nok skal knuse mit stakkels hjerte.
Den sidste bog i denne omgang er Jen Campbells novellesamling The Beginning of the World in the Middle of the Night. Jeg ser tit Campbells YouTube videoer, og jeg har også læst nogle af hendes non-fiction værker, så nu er det vist på tide at prøve kræfter med et af hendes fiktion værker.

Har du købt nogle lækre bøger for nyligt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar