Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 10. juni 2018

FairyLoot #12 - Save The Kingdom Maj 2018


Så er maj måneds FairyLoot boks kommet ind af døren. Temaet er Save The Kingdom og det var som altid spændende at åbne den og finde ud af hvad indholdet mon kunne være.


Den første ting jeg fiskede op af boksen var en Exclusive Remnant Vegan Lip Scrub fra Geeky Glean og inspireret af The Remnant Chronicles af Mary E. Pearson. Jeg fik Morrighan som er med bær og vindrue smag. Jeg har afprøvet den, og jeg tænker, jeg nok skal få den brugt.

Jeg er dog i tvivl om jeg nogensinde får brugt Exclusive Norgard Vegan Bath Bomb fra Little Hearts Gifts, da jeg ikke har noget badekar. Den er inspireret af månedens bog og er med moonstones & berries scent.


Så var der sørme også lige en ting fra en af mine ynglingsdesignere - Evie Bookish. Hun har designet en Exclusive Weapon Coaster, som er inspireret af The Winners Trilogy af Marie Rutkoski. Jeg synes at designet er rigtig fint, og coasteren skal nok blive brugt.

Den næste ting var English breakfast te fra The Tea Leaf Co. Det vil være en skam at kalde mig for en te drikker, men måske skal jeg prøve den engang til efteråret.


En anden ting som jeg også var glad for er disse Exclusive Wyrd Mark Page Flags af Fictiontea Designs. De er inspireret af Throne of Glass af Sarah J. Maas (en serie, som jeg er meget spændt på). Jeg synes at de er rigtig søde og skal nok få dem brugt på et tidspunkt.

Som bonus var der en tarot kort fra bogen Legendary og et bogmærke fra Smoke in the Sun.


En af de ting, jeg var mest glad for i denne boks, var denne Exclusive Fear Book Sleeve som er designet af Reverie & Ink. Jeg er vild med kvaliteten (jeg har testen den), farverne og citatet i guld. Citatet er fra An Ember in the Ashes af Sabaa Tahir. Og jeg vil lige anbefale bogen, for den er virkelig god.


Og så er vi kommet til bogen, og igen er det en bog, som jeg ikke har hørt om før, men den lyder meget spændende. Bogen er Onyx & Ivory af Mindee Arnett og har et virkelig fint cover. Som altid var der et brev for forfatteren, som på bagsiden også var et artprint af de to karakterer fra bogen. Der var også en signeret bookplate, et klistermærke, FairyScoop og et FairyLoot bogmærke.

Alt i alt har dette været en fin boks, og jeg glæder mig allerede til den næste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar