Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 7. oktober 2018

Nye bøger #40 - tilføjelser i september


[Indeholder anmeldereksemplarer]

De sidste par måneders bookhauls har været forholdsvis små, men det kan man ikke lige sige gør sig gældende for septembers bookhaul (jeg har også en følelse af, at oktobers bookhaul bliver temmelig stor). Det er nemlig blevet til hele 25 nye bøger til mine overfyldte reoler. Så vi må vist hellere komme i gang.


Som altid starter vi med anmeldereksemplarerne, og her har jeg fået tre styks i løbet af måneden.
Jeg har længe set frem til den nye Nick Clausen, og stor var min glæde, da Forlaget Facet sendte mig et eksemplar. Den nye bog hedder Menneskekød og er en horror fortælling, som jeg glæder mig til at læse under et readathon her i oktober (selvom det er svært at vente).
Forlaget Facet sendte mig også debutant romanen De Dødes tid af Thomas Helle. Jeg havde ikke hørt om den før den dumpede ind af postkassen, men efter, at jeg har læst bagsideteksten, lyder den virkelig som noget for mig. Den handler nemlig om en mystisk virus og zombier. Jeg har planer om at læse den under et readathon i løbet af oktober.
Turbine har sendt mig den første bog i en ny dansk fantasy serie Væddermændenes nat af Tobias Stenbæk Bro. Bogen lyder spændende og lige som noget der falder i min smag. Forsiden er jeg dog ikke helt solgt på, den er lidt for oldschool 80'er efter min smag.

Tak til forlagene for at sende disse fine bøger min vej. Jeg glæder mig til at læse dem.


Via mit arbejde var jeg i starten af september til en forlagsdag, hvor en række forlag præsenterede en række af deres kommende bøger. Det var et interessant arrangement, og sørme om vi ikke også fik et par bøger med hjem. Tak for det.

Aarhus Universitetsforlag gav os Saxo af Lars Boje Mortensen, som er en del af deres serie om 100 Danmarkshistorier. Den lyder spændende, og den skal da helt klart læses på et tidspunkt.
Gyldendal gav os to bøger, som jeg også fik signeret, da begge forfattere var med for at fortælle om deres nye bøger. Den ene bog var Malene Ravns I dine øjne og den anden var Iben Mondrups Vi er brødre. De er begge to en form for slægtsromaner og historisk fiktion.


I september var jeg som tidligere skrevet også et smut forbi Fantasyfestivalen i Esbjerg, men i mit indlæg viste jeg kun ryggene på de bøger jeg købte og ikke de flotte forsider. Så det vil jeg gøre noget ved nu.
Der var to bøger, som jeg havde sat for, at jeg bare måtte købe på festivalen. Det var begge bøger, der udkom om på Fantasyfestivalen om lørdagen.  Det drejer sig selvfølgelig om Boris Hansens Den tiende trone og Malene Sølvstens Ravnenes Hvisken 3, som hver især er afslutningen på deres respektive serier.


Jeg købte også de første tre bind i Mette Sejrbos Ulfhedin-saga (jeg har ingen ide, om hvor mange bøger der kommer). De lyder virkelig spændende, og jeg synes at forsiderne er virkelig flotte.


En anden serie jeg købte var Exilium trilogien af Linette Harpsøe. Igen en serie med et meget smukt coverdesign og så lyder historien også rigtig spændende.


Jeg købte Sjælehenteren af K. L. Berger, som jeg også fik signeret. Jeg har endnu ikke læst den, men jeg glæder mig til den.
Nedtælling af Teri Terry har jeg til gengæld læst, og da den var sat ned til 100 kr. var jeg simpelthen nødt til at købe den. Jeg skal nemlig lige have den genlæst før jeg læser videre i serien.
Jeg købte også novellesamlingen #moderneeventyr, der indeholder en række eventyr skrevet af danske forfattere. Jeg elsker eventyr og genfortællinger af eventyr, så den skal jeg snart have læst.


Den sidste bog jeg købte på Fantasyfestivalen var billedbogen Når en drage drager ud og andre rim om monstre af Mads Brynnum. Jeg har hørt meget godt om den og den egner sig perfekt til readathonlæsning.


I september var jeg også til tegneseriefestivalen Art Bubble, og her fik jeg købt Anima af Tatiana Goldberg, Vi tegner monstre af Thomas Friis Pedersen samt Monstre af John Kenn Mortensen.


Jeg forudbestilte det fjerde bind, Sadley Never After, i I Hate Fairyland serien af Skottie Young for et par måneder siden og modtog det her i september. Samme dag fik jeg endnu en bog, der har været længe undervejs, nemlig klassikeren The Awakening af Kate Chopin.


I september købte jeg også Vicious af V. E. Schwab i denne smukke hardback udgave samt Harry Potter and the Chamber of Secrets af J. K. Rowling i House Edition.

Så er vi nået til vejs ende med dette mega lange bookhaul. Tak hvis du læste med så langt. Jeg har dog en frygt om at oktobers bookhaul bliver mindst lige så langt, hvis ikke længere. Det bliver spændende at finde ud af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar