Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 9. oktober 2018

Spookathon 2018


[De dødes tid er et anmeldereksemplar fra Forlaget Facet]

Det er blevet oktober og Spookathon er tilbage og selvfølgelig skal jeg deltage ligesom jeg gjorde sidste år. Dog forhåbentlig med et bedre resultat. Spookathon finder sted i den tredje uge af oktober, så det vil sige at den starter mandag d. 15. oktober og slutter søndag d. 21. oktober. Desværre falder Spookathon sammen med Dewey's 24 Hour Readathon som foregår lørdag d. 20. oktober til søndag d. 21. oktober. For at gøre det helt vildt, skal jeg også deltage i et readathon via mit arbejde. Jeg skal nemlig afholde Bibreadathon på biblioteket sammen med en kollega fra tirsdag d. 16. oktober til onsdag d. 17. oktober.
For ikke at stresse mig selv med for mange Readathons på en gang, har jeg derfor besluttet at rykke mit Spookathon, så jeg starter fredag d. 12. oktober og slutter torsdag d. 18. oktober. På den måde for jeg alligevel en hel uge til at læse uhyggelige bøger.

Som altid er der nogle læseudfordringer, som man kan basere sin tbr på, hvis man har lyst til det, men det er intet krav. Du kan hører mere om Spookathon og udfordringerne hos BooksandLala.

Udfordringerne er som følgende:
  1. læs en thriller (jeg ændrer denne udfordring til læs en horrorroman, da det vil jeg hellere læse end thrillers)
  2. læs en bog med lilla på forsiden
  3. læs en bog, som ikke foregår i vores tidsperiode
  4. læs en bog med et uhyggeligt ord i titlen
  5. læs en bog med billeder

Min tbr:
  • Ex af Teddy Vork (329 sider). Jeg læste Ex for en del år siden, men jeg har længe haft lyst til at læse den igen, mest fordi jeg husker meget lidt af den. Jeg mener at der skulle være et spøgelse med, som hjemsøger hovedpersonen, men jeg er slet ikke sikker på andet end, at jeg fandt romanen uhyggelig første gang jeg læste den.
  • The Raven af Edgar Allen Poe (312 sider). Denne bog er en samling af nogle af Poes noveller og digte. Jeg har læst en del af novellerne tidligere, men Poe hører ligesom til årstiden, og så kan jeg godt lide hans skrivestil.
  • Frankenstein af Mary Shelley (334 sider). Jeg har faktisk aldrig læst Frankenstein, selvom den har stået på min tbr i flere år, så måske var det på tide at få det gjort.
  • De dødes tid af Thomas Helle (463 sider). Dette skulle være en zombieroman, og mere ved jeg som sådan heller ikke. Det behøver jeg heller ikke, for den skal helt sikkert læses.
  • Små onde svin af John Kenn Mortensen (316 sider). Dette er heller ikke en roman, som jeg ved særligt meget om andet end at den har en fed titel og forside, og så håber jeg at den er uhyggelig.
Jeg har sammensat min tbr af fem bøger som til sammen bliver 1.754 sider, og som passer til udfordringerne. Jeg ved ikke, om jeg får læst dem alle i løbet af de syv dage, men jeg krydser fingre for det.

Deltager du i Spookathon, og hvad har du planer om at læse?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar