Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 22. november 2018

Nye bøger #41 - tilføjelser i oktober del 2


[Reklame - Indeholder anmeldereksemplarer]

Så er det blevet tid til del to af mit store oktober bookhaul. Første del kan ses lige her. Jeg har ikke medtaget bøgerne jeg købte til BogForum med, men de kommer derimod med i mit sidste indlæg om BogForum, som kommer meget snart.

Jeg har været så heldig at få en spændende stak bøger som forskellige forlag har været så søde at sende til mig. Tusind tak for det, og lad os skyde dette bookhaul igang med at vise alle de fine anmeldereksemplarer.


Hr. Ferdinand har sendt mig to bøger af Stephen King, som jeg glæder mig utrolig meget til at læse. Den ene er hans nyeste bog Outsideren, som jeg med vilje ikke ved noget som helst om (andet end at forsiden er fed). Jeg ønsker nemlig at blive overrasket og det er jeg sikker på at jeg nok skal blive.
Den anden Stephen King jeg har modtaget er Helt mørkt, intet lys, som er en samlig af fire skræmmende fortællinger. Stephen King er en af mine yndlings forfattere og jeg glæder mig til at dykke ned i hans dystre fortællinger.


Jeg har siden, jeg læste Erik Menneskesøn første gang (det var tilbage i 1996 eller deromkring) været fascineret af nordisk mytologi, og har derfor slugt de fleste bøger, som jeg kunne komme i nærheden af. Fra Forlaget Alvilda har jeg modtaget Nordiske guder af Johan Egerkrans, som er en smuk illustreret udgave om de kendte guder.
Fra Alvilda modtog jeg også Warcross af Marie Lu, hvor Warcross er et virtual reality spil, som for mange er bedre end virkeligheden. Det lyder ret fedt, og jeg glæder mig til at dykke ned i historien.


Har jeg nævnt, at jeg er fan af alt hvad Chris Riddell laver :D (tror jeg bliver nødt til at skrive et blogindlæg om det på et tidspunkt). Da jeg så at Turbine udgav hans nyeste bog/billedbog Der var engang i en mørk skov var jeg selvfølgelig nødt til at spørge om jeg måtte anmelde den, og det måtte jeg heldigvis godt.
Jeg forventer at flere af de klassiske eventyr mødes og bliver flitret ind i hinanden på den ene eller den anden måde. Jeg er i hvert fald sikker på at det bliver godt.


HarperCollins Nordic var så venlige at sende mig sidste del af Gena Showalters trilogi. Bogen hedder Eviglivet, og den har en virkelig flot forside. Jeg skal lige have læst bind 2, før jeg er klar til at kaste mig over Eviglivet.
Den sidste af anmeldereksemplarerne i denne omgang er Nick Clausens nyeste roman Ørkenblod, som Forlaget Facet har været så venlige at sende. Igen har jeg ikke sat mig ind i handingen, da jeg gerne vil overraskes, og jeg ved at Nick Clausen kan gøre netop dette.


En af de forfattere, som jeg gerne vil se på BogForum var Louise O'Neill. Jeg har tidligere på året læst hendes genfortælling af eventyret om den lille havfrue, men jeg ville også gerne læse hendes nyeste roman på dansk (som faktisk var hendes debut) Skabt for dig. Jeg tog den med i toget på vej til København og jeg fik faktisk læst en hel del og hold nu op, hvor var den både fascinerende og skræmmende på samme tid.
En anden forfatter jeg længe gerne har villet læse noget af er Delphine de Vigan, og da hendes Alt må vige for natten ikke kostede særligt meget røg den med i kurven. Så må jeg lige se, hvornår jeg får tid til at læse den.
Heksene af Roald Dahl er en bog jeg har læst flere gange, og som jeg holder meget af. Efter at den nyeste danske oversættelse er blevet illustreret af John Kenn Mortensen har jeg haft lyst til at læse den igen.


V. E. Schwab aka Victoria Schwab er en forfatter som jeg har en del bøger stående af, men som jeg faktisk ikke har fået læst endnu. Det ændrede sig dog under efterårets Readathon, hvor jeg læste City of Ghosts, som var en virkelig god bog. Nu skal jeg igang med at læse resten af hendes bøger og så snart jeg har har læst den første bog Vicious, skal jeg læse Vengeful, som er en af mine nyeste tilføjelser.


Six of Crows af Leigh Bardugo i denne deluxe udgave er simpelthen så smuk at det ikke kan fanges på et enkelt billede. Jeg er lige blevet færdig med Shadow and Bone, som er den første bog i Grisha trilogien, og så snart jeg har læst den sidste bog går jeg straks igang med Six of Crows, som jeg har hørt så meget godt om.
Laini Taylors Muse of Nightmares er anden og sidste del af Strange the Dreamer, og er ligeledes en bog som jeg ser meget frem til at læse, og det meget gerne snart.
Jeg har også købt A Reaper At the Gates af Sabaa Tahir, som er tredje bog i hendes fantasy serie. Jeg skal lige have læst bog to, før jeg er klar til denne bog, som jeg har store forventninger til.


The Heart Forger af Rin Chupeco er faktisk anden bog i en fantasy trilogi. Jeg har den første bog i bestilling, men pt. mangler den fra leverandør. Jeg krydser dog fingre for at den snart kommer, da jeg gerne vil genlæse bog et før jeg kaster mig over The Heart Forger.
Jeg har også valgt at købe Leah On the Offbeat af Becky Albertalli, som skulle være en sød og underholdende historie om en ung pige. Den glæder jeg mig til at læse en dag, hvor jeg trænger til en hyggelig historie.
Fierce Fairytales & Other Stories to Stir Your Soul af Nikita Gill er endnu en bog jeg læste under efterårets Readathon. Den består af en samling interessante historier alle med en rød fantasytråd, og jeg skal helt sikkert genlæse dem ved lejlighed.


De sidste to bøger i dette bookhaul stammer fra de to sidste FairyLoot bokse, som jeg har modtaget. Fra septembers boks Starcrossed Swoons modtog jeg Mirage af Somaiya Daud og fra oktobers boks Beautiful Deceptions modtog jeg Girls of Paper and Fire af Natascha Ngan.

Så er vi langt om længe nået til vejs ende for denne omgang. Jeg tvivler på at novembers bookhaul bliver ligeså stort. Det er har min pengepung vist ikke godt af :D

Har du købt nogle spændende bøger for nyligt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar