Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 3. februar 2019

Gratis børnebøger i hele februar


En lille servicemeddelelse til alle børn og deres forældre, bedsteforældre og bibliotekarer, pædagoger og lærer. Kort sagt til alle dem, der vil give bøger videre til børn.

I hele februar er det nemlig muligt at downloade 20 megafede børnebøger helt gratis. Det kræver ingen login eller betaling. Du skal blot bruge din pc, tablet eller smartphone for at kunne læse dem.
Du kan vælge imellem disse dejlige børnebogsforfattere Henrik Einspor, Benni Bødker, Ellen Holmboe, Emil Blichfeldt, Jan Kjær, Morten Dürr, Bo Skjoldborg samt en hemmelig forfatter.

Der er lidt for enhver smag og du kan vælge mellem både spænding, humor, action, gys og meget mere. Det er simpelthen bare at komme i gang. Alle herlighederne kan findes lige her på denne hjemmeside www.gratisbørnebøger.dk, så det er bare med at komme i gang.

Jeg vil lige slutte af med at sige, at jeg får intet for at skrive om dette tilbud. Jeg synes bare, at det er virkelig godt tilbud, som man kan tage imod hvis man har lyst. Og så har man i hvert fald noget at læse i vinterferien, hvis man ikke kan nå forbi biblioteket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar