Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 23. maj 2019

Series Crackdown 7.0 tbr


Series Crackdown er tilbage igen! Og jeg er så spændt.
Series Crackdown er et readathon, hvor man fokuserer på at læse bøger, der indgår i en serie. Jeg har deltaget et par gange før, og det har været en rigtig hyggelig oplevelse, så derfor er jeg selvfølgelig også med igen med håbet om at få læst et par serier.

Readathonet starter fredag d. 24. maj og løber indtil søndag d. 2. juni, så man har altså 10 dage til at få læst sine serier i. De har en Twitter, hvor de afholder læsesprints m.m. Derudover kan man læse mere om readathonet, tilmelde sig samt se læseudfordringerne lige her.

Jeg har valgt at se bort fra læseudfordringerne i denne omgang og lave lige den tbr, som jeg har lyst til. Alle mine valgte bøger er selvsagt en del af serier. Jeg er pt. i gang med flere serier, de to som jeg læser fysisk er Glasmuren af Linette Harpsøe som er anden del i Exilium serien og Golden Son af Pierce Brown som er anden del af Red Rising serien. Jeg krydser fingre for at jeg bliver færdig med Glasmuren inden fredag, men det må vi få at se. Golden Son læser jeg lidt langsommere, men jeg ved at jeg bare lige skal have taget hul på den for så flyver jeg igennem den (det var nemlig det samme med den første bog).
På lydbog hører jeg pt. Kampen om sværdet af Lars-Henrik Olsen som er anden del i Erik Menneskesøn samt Harry Potter and the Half-Blood Prince af J.K. Rowling, som er nr. 6 i serien. Jeg når nok ikke at blive færdig med den inden readathonet starter, men de er jo også dejlige at have, når man skal lave noget praktisk, hvor man ikke kan holde en fysisk bog.

Disse er selvfølgelig ikke de eneste bøger jeg har på min tbr, så derudover vil jeg gerne læse:

  • Chew vol. 9-12 af John Layman & Rob Guillory. Jeg er i gang med at genlæse tegneserien Chew, som jeg læste for 4 år siden. Det er en virkelig fed serie, og jeg kan hurtigt læse de sidste 4 bind.
  • Tokyo Mew Mew vol. 1 af Mia Ikumi. Jeg så animen, da jeg var barn og holdt meget af den, men jeg har faktisk aldrig læst mangaen bag. Det er derfor på tide at gøre noget ved det, så derfor har jeg lånt det første bind på biblioteket.
  • Ingenmandsland af Linette Harpsøe. Så snart jeg er færdig med Glasmuren, skal jeg læse det tredje og sidste bind i trilogien.
  • The Painted Man af Peter V. Brett. Forfatteren kommer til Fantasyfestivalen til september, og da jeg har haft bogen stående siden 2015 er det vist på høje tid at få den læst.
Min tbr er ganske ambitiøst, hvis jeg selv skal sige det, men heldigvis har jeg et par fridage, så forhåbentlig får jeg læst noget imellem have- og blogarbejde.
Jeg regner med at lave en opsamling når readathonet er slut, men jeg håber også på at være aktiv på Instagram (@pthoustrup), hvis du skulle have lyst til at følge med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar