Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 13. juni 2019

Anbefaling #8 - Sådan overlever du livet af Maren Uthaug


Så det er blevet tid til endnu en anbefaling, og denne gang har jeg kastet min kærlighed på Sådan overlever du livet - 100 gode råd til teenagere om alt fra alkohol, neuroser og forældre til sex, selfies og kærlighed af Maren Uthaug, som jeg meget gerne ville have læst, da jeg selv var teenager. Men selvom man ikke er teenager mere, er den stadig meget sjov og helt klar værd at læse.

Maren Uthaug kommer i bogen med 100 gode råd til teenagere om livet. Det er korte og kontante råd om alle mulige forskellige emner såsom: "Bliv et bedre menneske", "Lad være med at lave underlige fotofjæs", "Hold fridag fra at hade dine søskende", "Du får, hvad du giver" og "Din barndom er snart forbi. Det er slut med at tro på nisser og eventyr og på, at verden kun er et godt sted". Man kan altså finde råd til lidt af hvert i denne bog.

Uthaugs streg er letgenkendelig og fuld af humor og knivskarpe pointer. Hendes tegnede alter ego viger i denne omgang pladsen som hovedperson og indtager i stedet for en birolle som mor til to teenagere. Nemlig en ung dreng, der aldrig lægger sin kasket fra sig og en pige, der altid har sine høretelefoner med sig. Disse to teenagere bliver således udsat for de 100 gode råd, og det er bare mega sjovt. Uthaug har ingen løftede fingre, for en del af livet er at begå fejltagelser. En anden pointe er at der skal være balance i livet, og det kan man finde i striberne flere gange undervejs.

Sådan overlever du livet - 100 gode råd til teenagere om alt fra alkohol, neuroser og forældre til sex, selfies og kærlighed er en virkelig underholdende bog, som alle bør læse uanset alder. Den er fuld af varme og humor, og man bliver i virkelig godt humør af at læse den. Hvis man mangler en gave til en fødselsdag eller lignede, så er Sådan overlever du livet et rigtig godt bud.
Og måske er der ét råd eller 10 som man kan tage til sig og forsøge at efterleve.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar