Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 18. juni 2019

Currently reading #17 og tbr for resten af juni


Det er et stykke tid siden jeg sidst har lavet et currently reading indlæg, og da jeg gerne vil vise min sommer(ferie) tbr starten af juli, vil jeg derfor nu skrive lidt om de bøger, jeg pt. er i gang med samt de bøger, jeg håber på, at få læst inden vi skriver juli.

Jeg er pt. i gang med to fysiske bøger og 1 lydbog. Lydbogen er Djævelens lærling af Kenneth Bøgh Andersen, som jeg ved et tilfælde faldt over på Ereolen. Den var der ikke sidste gang jeg tjekkede, så det var en dejlig overraskelse. Jeg har selvfølgelig læst serien før, men jeg havde lyst til at læse/høre den igen. Jeg mangler omkring 5 timer, så den når jeg helt sikkert at blive færdig med, og når det sker hopper jeg direkte videre til den næste bog.
Jeg har i et stykke tid været i gang med Golden Son af Pierce Brown, og grunden til det er at det tog mig nogle kapitler at komme ind i historien igen, men nu er jeg for alvor fanget af den og håber at få den læst færdig i løbet af denne uge. Den sidste bog jeg er i gang med er Slayer af Kiersten White, og her er jeg knap 100 sider inde i den og mangler derfor ca. 300 sider. Så forhåbentlig kan jeg også nå at læse den i løbet af ugen.

Nu til de bøger, som jeg gerne vil starte på og forhåbentlig læse færdig her i juni, men vi får at se hvad der sker.

Jeg vil i hvert fald starte med denne måneds serie, som er Skyward af Brandon Sanderson. Jeg er stadig opsat på at læse den, men jeg har endnu ikke fundet tid til den.
Derudover vil jeg gerne genlæse Nevernight af Jay Kristoff. Jeg har læst den én gang i år, men jeg vil rigtig gerne læse den igen og så vil jeg gå videre til Godsgrave, som jeg stadig har til gode. Hvis jeg ikke når at blive færdig med Nevernight kommer den på min sommer(ferie) tbr. Det er sådan en fed bog, at den fortjener at blive læst flere gange.
Den sidste bog er Bullet Journal-metoden af Ryder Carroll, som jeg fandt på biblioteket i sidste uge. Jeg vil rigtig gerne i gang med at bruge en Bullet Journal igen og jeg tænkte at denne bog kunne inspirer mig og give mig et skub til at komme i gang igen.

Hvad læser du for tiden?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar