Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

mandag den 29. juli 2019

Nye bøger #49 - tilføjelser i juni


Hvor majs bookhaul indeholdte utrolig mange bøger er junis bookhaul af en lidt mindre størrelse. Hvilket nok er meget passende, da jeg jo også skal have tid til at læse alle bøgerne. I juni blev det derfor til 12 nye bøger.


For et godt stykke tid siden bestilte jeg The Bands of Mourning af Brandon Sanderson, som er bind 6 i forfatterens Mistborn serie. Den blev lidt forsinket undervejs, men i starten af juni blev den endelig min.


En bog der også var på langfart var The Disney Book af Jim Fanning, som jeg bestilte via Book Depository, og som blev sendt hele vejen fra Austrailen. Jeg valgte at bestille den på engelsk, da den danske udgave er udsolgt. Jeg har skimmet den igennem, men jeg skal nærstudere den på et senere tidspunkt.


Jay Kristoff er en af mine yndlingsforfattere og jeg vil derfor gerne prøve kræfter med hans første trilogi The Lotus Wars, som består af Stormdancer, Kinslayer og Endsinger.


Jeg er godt i gang med at læse mig igennem Pierce Browns saga om Darrow, så derfor har jeg købt bind 4 Iron Gold, så jeg har den klar, til når jeg er færdig med bog 3.
Jeg bestillte Sorcery of Thorns før jeg vidste at den var junis FairyLoot bog, så nu har jeg to af dem, og skal derfor lige finde ud af hvad jeg skal gøre med mit ekstra eksemplar.
Jeg bestilte også Dev1at3 af Jay Kristoff som er bog 2 i Lifelike serien. Jeg var ret vild med den første bog, da jeg læste den sidste år, men jeg må hellere lige genlæse den, så jeg er klar til Dev1at3.


I majs FairyLoot boks modtog jeg The Beholder og i junis boks modtog jeg som sagt Sorcery of Thorns.


Junis Illumicrate boks bød på to bøger som var This Time Will Be Different og Birthday.

Så er vi kommet igennem junis bookhaul. Jeg tænker heller ikke umiddelbart at julis bookhaul bliver særlig stort, men så giver det jo mere tid til at læse dem jeg allerede har.

Har du købt nogle spændende bøger for nylig?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar