Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

onsdag den 3. juli 2019

Sommerlæsning 2019 #1


Jeg har i et stykke tid været i gang med at planlægge min sommerlæsning, da jeg har været i tvivl om jeg skulle lave en stor tbr for både juli og august eller om jeg skulle lave flere små tbr spredt ud over juli og august. Jeg har endelig besluttet mig for den sidste mulighed, da jeg håber, at ved at lave mindre tbr'er vil jeg have nemmere ved at følge dem. Det er nemlig noget jeg forsøger at blive bedre til.

Ideen er at jeg finder en stak bøger (max. 5 stk. lydbøger undtaget), læser dem og derefter laver en ny tbr. Jeg har nemlig rigtig mange bøger, som jeg gerne vil læse i den nærmeste fremtid, men ved at dele dem op i mindre stakke kommer det til forhåbentlig til at føles mere overskueligt end hvis jeg havde en kæmpe stak på +30 bøger.

  • The Hellbound Heart af Clive Barker (128 sider). Jeg må sige at dette projekt starter meget lovende ud, da jeg allerede har læst min første bog inden dette indlæg bliver udgivet. Jeg lånte The Hellbound Heart på biblioteket, og derfor skulle den selvfølgelig læses inden den skulle afleveres igen. Den var ganske god underholdning og hurtigt læst med sine kun 128 sider. Er man til horror/bodyhorror kan jeg varmt anbefale Clive Barker.
  • Aurora Rising (The Aurora Cycle #1) af Amie Kaufman & Jay Kristoff (470 sider). Jeg har længe ventet spændt på Kaufman & Kristoffs nyeste samarbejde, og jeg har ret store forventninger til den. Jeg er så småt begyndt på den og den virker lovende.
  • Why Horror Seduces af Mathias Clasen (190 sider). Endnu en biblioteksbog, og en jeg har ventet et stykke tid på. Det er en som titlen antyder en fagbog om horror. Jeg er meget fascineret af horror og har tidligere læst flere fagbøger om emnet. 
  • Sorcery of Thorns af Margaret Rogerson (456 sider). Min tbr manglede noget fantasy, hvis jeg selv skal sige det, og da jeg har hørt meget godt om denne bog røg den straks på min tbr.
  • De Tolv (The Passage #2) af Justin Cronin (751 sider). Den sidste bog på denne tbr er både den længste med hensyn til sidetal, samt den bog der har stået ulæst længst. Jeg er så klar til at dykke ned i Cronins dystopiske vampyrunivers endnu en gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar