Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 18. juli 2019

Sommerlæsning 2019 #2


[Vinterkrigens ofre er et anmeldereksemplar fra forfatteren]

Så er jeg klar med min næste sommerlæsnings tbr, der denne gang består af tre bøger, hvoraf to af dem er genlæsninger. Min tbr består kun af fantasy romaner, og det kan jeg mærke bliver godt for mig, da jeg gerne vil læse noget mere fantasy. Jeg har som skrevet tidligere valgt ikke at tage lydbøger med, da det nogle gange er svært at planlægge på forhånd.

Jeg vil gerne genlæse Nevernight af Jay Kristoff her i juli, så jeg kan læse Godsgrave i august og så er jeg klar til Darkdawn, når den udkommer til september. Nevernight er en fantastisk bog, og jeg glæder mig så meget til atter at dykke ned i dens univers og også få læst videre.

Jeg vil også gerne genlæse Ondskabens engel af Kenneth Bøgh Andersen, som er den fjerde bog i Den Store Djævlekrig. Jeg har for nyligt genlæst de tre første, så derfor skal jeg selvfølgelig læse videre i serien.

Jeg glæder mig også rigtig meget til at læse videre i serien om Næslandet af Eva Egeskjold. Jeg er kommet til bind 2, som er Vinterkrigens ofre, og jeg forventer et storslået fantasyeventyr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar