Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 8. september 2019

Nye bøger #51 - tilføjelser i august


[Indeholder anmeldereksemplarer]

August bød på 15 nye bøger til reolen, og som altid starter jeg med anmeldereksemplarerne. Stort tak til forlagene, der har sendt bøger min vej.


Fra Valeta modtog jeg Pax Immortalis - Oprøret af Patrick Leis, som 4 bog i forfatterens zombiesaga. Jeg glæder mig utrolig meget til at læse den, mens dagene bliver kortere og mørket kravler tættere og tættere på.


Turbine forlaget har sendt mig to fantasyromaner. Den første var Kaldet fra Galathea af Nathali og Bettina Liane. Den er første bog i serien Awen. Den lyder rigtig interessant, og jeg glæder mig til at læse den.
Den anden bog var Blodets sti af Tobias Stenbæk Bro, som er anden bog i Et varsel om Storm. Den glæder jeg mig også rigtig meget til.


Fra Dreamlitt har jeg modtaget Julie M. Days Grænsen til Trafallas - Den sidste alliance, som er sidste bind i forfatterens fantasy trilogi. Det er lidt trist at det hele er slut nu, men jeg glæder mig til at læse den.


Sidst i juli havde jeg bestilt nogle bøger fra Book Depository, som jeg modtog i starten af august. Den første bog jeg modtog, var Wilder Girls af Rory Power. Jeg havde set den flere gange på Instagram, og synes den lød meget spændende. Jeg håber på at få læst den snart. Dernæst havde jeg bestilt Seanan McGuires nyeste roman Middelgame, som glæder mig utrolig meget til at læse. Jeg havde også forudbestilt Pierce Browns Dark Age, som virkelig er en monsterstor bog.
Jeg har også købt to af Christina Henrys romaner Lost Boys, som er en Peter Pan genfortælling og The Girl in Red, som er en genfortælling af Rødhætte og ulven.


I ferien var min mor og jeg et smut i Viborg, hvor jeg købte to af Jane Austens bøger, Stolthed og fordom og Fornuft og følelse. Jeg har allerede Jane Austens romaner på engelsk, men jeg også godt tænke mig at have dem på dansk, og jeg synes at disse udgaver er noget så fine.


August bød også på julis bokse fra FairyLoot og Illumicrate og de indeholdte henholdsvis Wicked Fox af Kat Cho og V.V. James Sanctuary. Unboxings kan ses her og her.
Jeg nåede også at modtage august bokse, men har endnu ikke nået at lave unboxings på dem (de kommer senere på måneden). Ilumicrate indholdte Gideon the Ninth af Tamsyn Muir og FairyLoot indeholdte The Merciful Crow af Margaret Owen.


Har du købt nogle spændende bøger i august?

2 kommentarer: