Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 20. oktober 2019

FairyLoot #27 - Witches Be Crazy September 2019


Septembers FairyLoot tema var Witches Be Crazy, og det var et tema jeg virkelig havde set frem til, da jeg elsker at læse om hekse og heksekraft.


Det første jeg fik op af boksen var denne mulepose, som er lavet i et meget kraftigt materiale og med små fine symboler og tegninger, som symboliser hekse og magi. Det er en virkelig fed mulepose, som jeg glæder mig til at tage i brug.
Den er designet af @bandofweirdos.


Den næste ting var Witch Playing Cards. Det var et meget flot sæt kort med sølvkanter og illustrationerne var inspireret af Charmed, Sabrina, Throne of Glass samt månedens bog.
De var designet af @obsidiayan og @crookedyew.



Den næste ting var disse stribede Fluffy Witch Socks med en lille heksehat. Den kommer jeg helt sikkert til at bruge nu hvor vejret begynder at blive koldere, for jeg elsker nemlig hyggesokker.
De er designet af FairyLoot.


Der var også en lille pin formet som en Starbucks kop med en lille heks, heksekedel, flagermus samt citatet Not Your Basic Witch. Jeg synes den er virkelig fin og en sjov ide og den ryger fluks hen på mit pinbanner.
Den er designet af @thatslovelydearshop.


Den næste ting var en Cauldron Bath Bomb, der var formet som en heksegryde. Selvom jeg ikke har et badekar, synes jeg at det var en meget sjov ide, og den var virkelig flot lavet skønt den drysser en del. Den har en duft af melon.
Den er designet af @littleheartgifts.


Endnu en gang var der et hold metalsugerør med, og jeg har snart nok til at jeg kan invitere 5-6 gæster. På det hvide sugerør står ordet Magic mens det sorte har Witch stående. Jeg synes de er virkelig fine, og en meget god ide. Der var også en lille børste med, så man kan rengøre dem.
De er lavet af FairyLoot.


Den næste ting var en lille notesblok inspireret af Luna fra Harry Potter. Den har små illustrationer af Lunas briller, hendes tryllestav, hendes Patronus samt citatet "You're just as sane as I am."
Den er designet af FairyLoot.


Månedens tarotkort var inspireret af Shatter Me serien af Tahereh Mafi, som jeg endnu ikke har læst. Jeg synes de er meget fine.
De er designet af @loweana.art.


Så er vi kommet til månedens bog som var Serpent & Dove af Shelby Mahurin. Før jeg modtog boksen, havde jeg set bogen hos en booktuber, og synes at den lød meget spændende, så derfor er det jo meget heldigt at jeg fik den her.
Bogen er signeret af forfatteren, og den har smukke bronzefarvet sider. Derudover har den et vendbart smudsomslag med et karakterprint (designet af @_saintdri). Det synes jeg er en meget sjov ide.
Der var selvfølgelig også et brev fra forfatteren, samt månedens FairyScoop og bogmærke.

Jeg synes at det var en meget gennemført boks, hvor der var kælet for deltaljerne, og det var jeg rigtig vild med. Nu er jeg endnu mere spændt på oktobers boks, som har temaet Love at First Bite, og som gerne skulle være fyldt med vampyrgodbidder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar