Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 13. oktober 2019

Nye bøger #52 - tilføjelser i september


[Dødt kød - dag 3 og Pigen som ikke var der er anmeldereksemplarer fra Forlaget Facet // Anstalten er et anmeldereksemplar fra Hr. Ferdinand // 107 danske Pippi-piger er et anmeldereksemplar fra Merete van der Berg]

September måned var en rigtig god måned, når det kom til nyindkøbte bøger, der kommer til at pynte på mine reoler. Den var nok knap så god for min pengepung, men det er en helt anden snak. Den store "synder" var Fantasyfestivalen, hvor jeg virkelig fik slæbt nogle bøger med hjem. Men jeg har også været god til at bestille bøger hjem fra Book Depository i denne måned. Det er såleds blevet til hele 37 nye bøger.

Som altid vil jeg starte med de anmeldereksemplarer, jeg har modtaget fra forfattere og forlag. En rigtig stor tak til forfattere og forlag for at sende bøger min vej.


Nick Clausen har sendt hele 2! bøger på gaden i efteråret, og jeg kan ikke få hænderne ned igen. Forlaget Facet har været så søde at sende mig dem begge. Jeg har allerede læst Dødt kød - dag 3, og den er virkelig fed.
Pigen som ikke var der har jeg planer om at læse her i løbet af oktober.


Hr. Ferdinand udgiver Stephen King, og jeg elsker det, da han er en eminent historiefortæller. De har sendt mig den nyeste af hans bøger som er blevet oversat nemlig Anstalten.


Forfatter Merete van der Berg har sendt mig 107 danske Pippi-piger, som jeg er virkelig spændt på at læse.


Jeg fkík også købt en hel del bøger på Book Depository i september. Jeg kan rigtig godt lide Anna Kendrick og her derfor købt hendes selvbiografi Scrappy Little Nobody.
Sandition af Jane Austen er blevet udgivet i en Penguin Clothbound Classics her for nylig, og da jeg endnu ikke har læst den var den helt oplagt til min Jane Austen samling.
Gitte har anbefalet Jack of Hearts (and Other Parts) af L. C. Rosen vidt og bredt, så den har jeg fået stor lyst til at læse.


Louise O'Neill er en af mine yndlingsforfattere, så derfor skulle jeg også have hendes nyeste udgivelse, som er Almost Love.
The Wicked King af Holly Black er efterfølgeren til The Cruel Prince, som jeg læste for et par måneder siden. Jeg er spændt på hvad 2'eren har at byde på.
Mira Grant er endnu en af mine yndlingsforfattere, og jeg er lige så stille i gang med at købe de bøger, jeg endnu ikke ejer så derfor røg Alien Echo i kurven, og jeg ser frem til at læse den.


Jeg købte også Crooked Kingdom af Leigh Bardugo, og jeg må virkelig igang med at få læst hendes bøger.
Jeg læste den første bog sidste år, men jeg må vist hellere lige genlæse den inden jeg begynder på Tunnel of Bones af Victoria Schwab, for jeg kan ikke huske så meget af den andet end at den handlede om spøgelser.
The Dragon Republic af R. F. Kuang er igen en 2'er i en serie, som jeg må se at få læst.


Kan man have for mange udgaver af den samme bog? Ja, nej, måske...
Darkdawn af Jay Kristoff er i hvert fald en bog jeg ser meget frem til at læse.


Serpent & Dove af Shelby Mahurin modtog jeg i septembers FairyLoot boks.


Og så drukner jeg af Ditte Wiese fik jeg af en sød kollega.


Dødens engel af K. L. Berger og Inkvisitionen af Taran Matharu købte jeg faktisk på FantasyFestivalen, men da de var udsolgt var forlagene så venlige at sende dem til mig.


Jeg fik også købt en hel masse bøger på FantasyFestivalen, som du kan se her.

Fik du også købt nogle bøger i september?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar