Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 9. februar 2020

Nye bøger #56 - tilføjelser i januar


[Indeholder anmeldereksemplarer]

Jeg fik samlet en fin stak nye bøger i løbet af januar. Det blev derfor til 16 nye bøger. Som altid starter jeg med anmeldereksemplarne.


Fra HarperCollins Nordic modtog jeg Efter syndfloden af Kassandra Montag, som handler om en mor, der forsøger at finde sin datter i en verden, hvor havet har oversvømmet store dele af landjorden, og isoleret de få mennesker, der var tilbage.
Fra Facet har jeg modtaget den nyeste udgivelse af Nick Clausen Spøgelseshvisker, som er en vælg-din-egen-historie, og den glæder jeg mig til at give mig i kast med.


Jeg havde bestilt en god stak fra Book Depository, og de fleste af dem er kommet dumpende ind i løbet af januar (jeg mangler dog stadig en bog, som jeg håber snart kommer).

Arcanum Unbounded af Brandon Sanderson er en samling af hans fantasynoveller, som jeg glæder mig til at dykke ned i.
Bloody Rose af Nicholas Eames er anden del i en fantasy serie, som jeg har set flere gode anmeldelser på.
Station Eleven af Emily St. John Mandel er en bog, som jeg længe har haft lyst til at læse, men som jeg endnu ikke er kommet til. Forhåbentlig får jeg læst den snart.


Fra Book Depository har jeg også købt Starsight af Brandon Sanderson, som er anden bog i hans sci-fi serie.
Jeg bestilte også Infinity Son af Adam Silvera, da jeg ikke viste at den var med i januars Illumicrate boks.
Seanan McGuire er en af mine yndlingsforfattere, så jeg selvfølgelig skulle jeg have Come Tumbling Down, som er femte bog i hendes Wayward Children serie.


Jeg har også købt The Girl in the Tower af Katherine Arden, som er en del af en trilogi.
Jeg købte også Here There Are Monsters af Amelinda Bérubé, fordi jeg håber på at den er uhyggelig.


Eight Will Fall af Sarah Harian samt Wicked As You Wish af Rin Chupeco modtag jeg i decembers FairyLoot boks.


Sidste år bestilte jeg FairyLoot udgaven af A Heart So Fierce and Broken af Brigid Kemmerer. Jeg er vild med bogens design, og jeg glæder mig rigtig meget til at læse den.
Januars FairyLoot boks indeholde Woven in Moonlight af Isabel Ibanez, som jeg ikke har hørt om før.


Januars Ilumicrate boks indeholdte to bøger, hvoraf den ene var The Sisters Grimm af Menna van Praag og den anden var Infinity Son af Adam Silvera, som jeg nu har to eksemplarer af, så jeg skal lige finde af, hvad jeg skal gøre med den ene af dem.

Jeg regner med at sætte mit bogindkøb lidt ned de næste par måneder, så jeg kan koncentrere mig om at få læst dem, jeg allerede har på hylden. Jeg regner stadig med at købe bøger, især forsættelser på serier, som jeg er i gang med, men det bliver forhåbentlig ikke så mange, som de sidste par måneder, så der kan komme lidt mere balance i tingene.


Har du købt nogle spændende bøger i januar?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar