Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 3. marts 2020

Læseliste for marts 2020


I årets første to måneder har jeg lavet en læseliste i min bullet journal over de bøger, som jeg godt kunne tænke mig at læse i løbet af hver enkel måned. Det har jeg selvfølgelig også gjort for marts, men denne gang vil jeg også dele listen her på bloggen.
  • The Lunatic Cafe (Anita Blake, Vampire Hunter #4) af Laurell K. Hamilton (392 sider). Jeg har planer om i løbet af 2020 at gøre et betragteligt indhug i denne serie, da det er en af mine yndlings, så jeg satser på i hvert fald at få læst bog fire (og måske bog 5).
  • Elantris (Elantris #1) af Brandon Sanderson (615 sider). Jeg startede på Elantris tilbage i februar, men holdte en lille pause med den. Jeg vil dog rigtig gerne læse den færdig i løbet af marts.
  • The Hope of Elantris (106 sider) // The Emperor's Soul (24) af Brandon Sanderson. Når jeg er færdig med Elantris, vil jeg læse disse to noveller, som kan findes i Arcanum Unbounded.
  • De nærmeste af Lotte Kirkeby Hansen (208 sider). Jeg er med i DR Romanklub gennem mit arbejde og til vores møde sidste i marts skal vi have læst De nærmeste. Jeg har hørt at den skulle være kedelig, men heldigvis er den ikke særlig lang, så må vi få at se, hvad jeg mener om den.
  • Siege and Storm (The Shadow and Bone Trilogy #2) af Leigh Bardugo (435 sider). Det er på tide, at jeg får læst videre i denne serie...
  • Roser & Violer (Rosenholm-trilogien #1) af Gry Kappel Jensen (347 sider). En ny dansk fantasy serie, som jeg glæder mig til at prøve kræfter med. Og så vil jeg gerne have læst 1'eren inden efterfølgeren udkommer sidst i april og for en gangs skyld være på forkant.
  • Dronningernes erindringer (Mindelandet #1) af Line Wenzel (295 sider). Jeg købte denne sidste år til Fantasyfestivalen, men har endnu ikke fået den læst. 
  • Gudindens Avatar (Gudernes Krig #1) af Henriette Hesselholdt (261 sider). Endnu en bog fra Fantasyfestivalen, som jeg rigtig gerne vil læse i år.
  • A Wild Swan And Other Tales af Michael Cunninghan (134 sider). Jeg købte denne bog sidste måned, og jeg ret spændt på forfatterens take på de forskellige eventyr.
  • Eksploderende skadedyr (Roland Triel #5) (526 sider) // Faldende masker (Roland Triel #6) (551 sider) af Dennis Jürgensen. Jeg håber på at nå begge disse to murstensromaner i løbet af marts. Jeg er meget spændt på, hvordan det hele ender for Triel & co.
Det er en ret stor tbr jeg har lavet for marts, og min store udfordring bliver at holde mig til den, for jeg er i høj grad en humørlæser. Men jeg vil meget gerne blive bedre til at overholde mine egne læselister, da jeg jo synes at de er sjove at lave.

Har du nogen læseplaner for marts?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar