Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 8. marts 2020

Nye bøger #57 - tilføjelser i februar


I februar købte jeg fire bøger og modtog ét anmeldereksemplar. Jeg vil de næste par månder forsøge at mindske mit bogindkøb, så jeg rent faktisk har en chance for at få læst noge af alle de bøger, som jeg allerede har stående. Men jeg vil ikke indføre et decideret bogindkøbsstop, da jeg der kommer nogle udgivelser i løbet af året, som jeg er virkelig interesseret i. Det skal der også være plads til.


Fra Ulven og Uglen modtog jeg Gråzonen af Aura Isolde, som er første del i en ny serie. Jeg glæder mig utrolig meget til at læse den. Jeg har også lavet et interview med forfatteren, som kan læses her.


Jeg genlæste The Hazel Wood af Melissa Albert i februar, og det gav mig lyst til at læse 2'eren The Night Country, som næsten lige er udkommet.


Temaet for februars bogindkøb har i den grad været genfortællinger af mere eller mindre kendte eventyr for foruden The Night Country har jeg købt Step Sister af Jennifer Donnelly, Vassa in the Night af Sarah Porter samt A Wild Swan and Other Tales af Michael Cunninghan. Jeg håber på nogle dystre og tankevækkende eventyr.

 Har du købt nogle spændende bøger i februar?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar