Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 5. april 2020

Nye bøger #58 - tilføjelser i marts


[Indeholder anmeldereksemplarer]

En ny måned betyder for det meste nye bøger på hylden, og marts var ingen undtagelse. Jeg har både selv lagt i indkøbskurven, og så har forfatter og forlag også været søde at sende bøger min vej. Det er jeg rigtig glad for, så tusind tak for det.



Teddy Vork har netop udgivet en ny bog, Mulm, som han var så venlig at spørge om jeg ville anmelde. Og det ville jeg rigtig gerne, for han skriver virkelig godt! Mulm er desuden også på min tbr for O.W.L.'s Magical Readathon.


Forlaget Facet har været så søde, at sende mig nogle af Nicole Boyle Rødtnes' ældre bøger, som de netop har genoptrykt og genudgivet. Dem glæder jeg mig virkelig meget til at læse. Det løfte du gav mig er en realistisk ya roman, mens Dødsbørn, Blodtåge og Ildfugl er de tre første bøger i fantasy serien Skeletter i skabet.


Turbine har været så venlig at sende mig Brevet til kongen af Tonke Dragt. Jeg havde ikke hørt om bogen før, men den lyder spændende, og når jeg har fået den læst, skal jeg også tjekke Netflix serien ud.


En af mine mest ventede nye udgivelse er House of Earth and Blood af Sarah J. Maas, som er første bind i hendes nye serie. Jeg glæder mig så meget til at læse den! Og så er coveret så smukt.


Jeg købte en enkelt Stephen King paperback i løbet af marts, som var The Green Mile. Jeg har en plan om at læse hele hans forfatterskab, men da han har skrevet rigtig meget, kommer det nok til at tage et godt stykke tid, selvom jeg allerede har læst en del. Men man skal jo starte et sted.
Jeg købte også Amanda Lovelaces tredje digtsamling The Mermaid's Voice Return In This One. Jeg har læst de to første og var rigtig glade for dem, så derfor vil jeg også gerne læse den her.
Jeg købte også en lille fagbog af Anne Bogel, der hedder I'd Rather Be Reading, som handler om læsning. Jeg forventer en hyggelig læseoplevelse.


Jeg modtog også to bogbokse fra Illumicrate og FairyLoot, som henholdsvis indeholdte The Midnight Lie af Marie Rutkoski og The Shadows Between Us af Tricia Levenseller. Jeg har lavet unboxing for begge bokse, så hvis du vil se hele indholdet, kan det findes her. // Illumicrate // FairyLoot //


Har du købt nogle spændende bøger i løbet af marts?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar