Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 14. maj 2020

Mit Store Stephen King Projekt


Stephen King har været en af mine yndlingsforfattere siden jeg første gang stødte på ham. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg stødte på ham første gang, men i 2002 begyndte jeg, at føre en læsejournal, hvor jeg skrev ned hvilke bøger jeg læste i hvilken måned, og jeg kan se, at jeg læste Varulvens år i december. Jeg kan sagtnes have læst ham tidligere, men det fortaber sig desværre i min hukommelse tåger.

Hvad der står hugget i sten, er at jeg har læst, genlæst og købt hans bøger lige siden. Men jeg har desværre ikke læst alle hans bøger endnu, og det vil jeg gerne gøre noget ved. Jeg har derfor lavet en liste i min bullet journal der pt. rummer 74 af hans udgivelser. Listen rummer både romaner, fagbøger, novellesamlinger og de romaner han udgav under pseudonymet Richard Bachman.

Jeg satser på at læse dem i den rækkefølge, som de er blevet udgivet og derefter lave små opsummeringer her på bloggen, når jeg har læst 5 udgivelser eller deromkring. Der vil højst sandsynligt også komme anmeldelser.

Jeg har ikke sat nogen slutdato på dette projekt, for jeg regner med at det kommer til at tage et godt stykke tid at tygge mig igennem alle bøgerne, og jeg har så mange andre læseprojekter, som jeg også gerne vil igennem, så det bliver lidt af en balancegang at få tid til det hele. Men det skal nok gå, og jeg er begejstret for det her projekt. Det bliver fedt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar