Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 10. maj 2020

Nye bøger #59 - tilføjelser i april


[Jordmassens dronning er et anmeldereksemplar fra Forlaget Facet]

I løbet af april købte jeg syv bøger og modtog ét anmeldereksemplar.


Fra Forlaget Facet modtog jeg den tredje og sidste bog i Sidsel Sander Mittets fantasytrilogi Bjergtaget. Bogen hedder Jordmassens dronning og lad os lige taget et øjeblik for at beundre den yderst flotte forside. Hold kæft den er fed! Jeg glæder mig utrolig meget til at læse serien færdig, og jeg vil starte med at genlæse den første bog, så jeg har handlingen i skarp erindring.
Tusind tak for bogen.


Jeg købte 2'erne til tre nye danske fantasyserier, som jeg lige har læst 1'erne af. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse dem og finde ud af om de kan leve op til min hype. (Det tror jeg at de kan).
Bøgerne er Elementsygen af Julie Midtgaard, Den knuste gud af Henriette Hesselholdt samt Kongernes arv af Line Wenzel.


Jeg købte også denne lille fagbog Why You Sould Read Childrens Books, Even Though You Are So Old And Wise af Kathrine Rundell. Jeg var lige ved at være bange for at den var gået tabt i posten, da den tog så længe om at komme, men en dag lå den endelig i postkassen.


Marts Illumicrate boks indeholdte bogen Havenfall af Sara Holland, som er endnu en fantasyroman med en fantastisk flot forside.


Fra Illumicrate havde jeg også bestilt Nevernight og Godsgrave af Jay Kristoff, der matcher min udgave af Darkdawn, som jeg modtog i en boks sidste år. De er en af mine absolut yndlings trilogier, og jeg kan ikke anbefale den nok!

Har du købt nogle spændende bøger i april?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar