Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 2. maj 2020

O.W.L.'s Magical Readathon 2020 - uge 5

[Kaldet fra Galathea er et anmeldereksemplar fra Turbine]

Mandag d. 27. april
De sidste fire dage af O.W.L.'s er nu inde for synsvinkel, og jeg mangler kun at læse Kaldet fra Galathea færdig. Og jeg når det!
Morgenen startede med træning og derefter arbejde. Efter arbejde gjorde jeg rent, slappede af, arbejdede lidt på bloggen (dog ikke særlig meget), og så noget Westworld og Youtube. Inden sengetid fik jeg læst noget mere af Kaldet fra Galathea. Den er virkelig spændende og meget unik. Jeg er hooked!

Antal O.W.L.'s bestået: 11
Antal læste sider: 4.054


Tirsdag d. 28. april
Min dag startede med træning og derefter arbejde. Efter arbejde slappede jeg lidt af på sofaen, da mit energiniveau ikke var på sit højeste. Mit læseniveau var desværre heller ikke særlig højt, da jeg kun fik læst sølle 13 sider i Kaldet fra Galathea. Jeg skal virkelig til at stramme mig an, hvis jeg skal nå at blive færdig inden maj.

Antal O.W.L.'s bestået: 11
Antal læste sider: 4.067


Onsdag d. 29. april
Jeg havde fri i dag, men jeg stod stadig op for at træne. Til gengæld havde jeg så god tid til morgenmad, og jeg derfor også set et afsnit af Westworld. Derefter læste jeg lidt, og gik ned for at hente en pakke. Jeg nåede også at færdiggøre endnu et hjemmeprojekt, nemlig at få ryddet op i min baggang. Jeg fik gennemgået alle mine skabe og fik ryddet op og smidt ud, og det var så dejligt at få styr på tingene.
Derefter stod resten af dagen på mere læsning af Kaldet fra Galathea, da jeg har en del der skal læses inden readathonet slutter i morgen midnat.

Antal O.W.L.'s bestået: 11
Antal læste sider: 4.263


Torsdag d. 30. april
Jeg havde endnu en fridag i dag, hvor jeg selvfølgelig startede dagen med at træne. Derefter spiste jeg morgenmad og fik læst. Mine forældre kom forbi til et kort formiddagsbesøg (med afstand og det hele), hvilket var hyggeligt. Jeg har ikke været i haven i dag, fordi det har stort set regnet hele dagen, men det er jo perfekt læsevejr. Jeg fik læst Kaldet fra Galathea færdig om eftermiddagen, og jeg kunne godt lide den. Der var nogle ting, som jeg undrede mig over, men i det hele var det en underholdende bog, og jeg glæder mig til at læse den næste bog, når den engang udkommer.

Antal O.W.L.'s bestået: 12
Antal læste sider: 4.417


Jeg fik læst min sidste O.W.L. færdig, som var Defence Against the Dark Arts - Kaldet fra Galathea (Awen #1) af Nathali Liane og Bettina Liane (anmeldereksemplar).

Alt i alt har det været et rigtig godt readathon, hvor de fleste bøger faldt i min smag. Nu er jeg klar til N.E.W.T.'s i august.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar