Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 23. juni 2020

Illumicrate #14 - Monstrous Maj 2020


Min maj Illumicrate boks kom ret hurtigt, hvilket jo er virkelig dejlig.
Temaet denne gang var Monstrous, og det er igen et bredt tema, som kan gå mange veje.


Det første i boksen var disse shiny klistermærker som forestiller forskellige mytologiske væsner. Jeg synes at de er fine, og kommer nok til at bruge dem i min bullet journal på et tidspunkt.
@lioninthetrees står bag designet.


Den næste ting var denne dåse indeholdende chokolade, så man kan lave varm chokolade. Det skal jeg helt sikkert prøve til efteråret.
@thetealeafcompany står bag.


Boksen indeholdte også post-its som var inspireret af The Witcher. Jeg kan altid bruge flere post-its, så det er jo meget fint at få en stak med en monsterjæger og hans bard.
Designeren er @thousandwrecks.


Endelig har jeg fået noget merch inspireret af Studio Ghibli. Denne mobilstander i træ har et billede af Howl's Moving Castle indgraveret, og jeg er vild med den.
Designeren er @fableandblack.


Jeg elsker bogposer, og der var sørme en med denne gang. Den er i en form for lædermateriale, og jeg er rart vild med farverne og designet.
@pauhami står bag.


Så er vi kommet til månedens bog, og det var rent faktisk en bog, som jeg har stødt på. Det var nemlig Mark Lawrences nye roman The Girl and the Stars. Jeg har ikke sat mig ind i handlingen, da jeg gerne vil overraskes. Mark Lawrence er en forfatter, som jeg længe har villet læse, så måske skulle jeg starte med denne.


Jeg synes denne boks var bedre end den sidste. Der var nogle ret lækre ting med, som jeg helt sikker får brugt på et tidspunkt. Jeg er meget spændt på deres næste boks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar