Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 14. juni 2020

Nye bøger #60 - tilføjelser i maj


[Indeholder anmeldereksemplarer]

I løbet af maj måned modtog jeg tre anmeldereksemplarer, købte ti bøger og fik en bog i gave. I alt blev til 14 bøger, som er det højeste antal bøger i de sidste par måneder,

Som altid vil jeg starte med anmeldereksemplarerne.


Fra det nye forlag Gutkind modtag jeg tre anmeldereksemplarer, som jeg er vild spændt på at få læst. Den første jeg modtog, var Vi er fem af Matias Faldbakken, dernæst fik jeg Stine Pilgaards Meter i sekundet og til sidst modtog jeg Tour de Chambre af Tine Høeg.


Fra Illumicrate modtog jeg månedens bog for april som var Dangerous Remedy af Kat Dunn. Jeg havde også bestilt deres særudgave af Aurora Burning af Amie Kaufman & Jay Kristoff.
I FairyLoot modtog jeg Bone Crier's Moon af Kathryn Purdie, som var månedens bog for marts.


I Rema 1000 havde de Vandreture i Danmark til en flad hund, og da jeg gerne vil begynde at vandre sådan for alvor, røg den i indkøbskurven.


En ven skrev til mig for et stykke tid siden om jeg ikke ville have Borne af Jeff Vandermeer, da den ikke lige var noget for hende. Jeg sagde selvfølgelig ja tak, og glæder mig til at få den læst.


Sidst på måneden benyttede jeg mig af DreamLitts tilbud og derfor røg der seks bøger hjem til mig.
Jeg har glædet mig utrolig meget til at læse A. Silvestri nye bog Tre, så den skulle jeg selvfølgelig med. Derudover bestilte jeg Jacob Hedegaard Pedersens fantasyroman Kriger.


De næste bøger jeg købte var de sidste to bøger i Hugh Howeys trilogi. Jeg læste bog 1 Blår for nogle del år siden og har ventet på at sætte tænderne i Skift og Støv.


De sidste bøger jeg købte var Trine V. Ipsens fantasyserie Under skoven danser vi og Bag masken, som jeg har haft lyst til at læse siden jeg hørte hende på BogForum sidste år.


Jeg går med planer om at købe en del bøger i løbet af juni og evt. juli, men tror lige jeg skal have lavet en liste først, for at holde styr på dem alle. Vi må se, hvad det ender med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar