Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 26. juli 2020

FairyLoot #35 - A Different Kind of Magic Juni 2020


Det er blevet tid til unboxing af junis FairyLoot boks, hvor temaet var A Different Kind of Magic.


Den første ting jeg fiskede op var en lille æske, der indeholdte en tesi formet som en tekande og inspireret af Alice i Eventyrland. Nu drikker jeg ikke rigtig te, men jeg synes den er noget så kær.


Der var endnu en æske og den indeholdte fire drikbrikker som er inspireret af de fire elementer fra Avatar: The Last Airbender. Jeg synes at de er virkelig fine og jeg bruger drikbrikker hver dag, så det er rart at have nogle at skifte imellem. De er designet af @noverantale.


Jeg er vild med disse fine ankelsokker, hvor der er knald på farverne. De er inspireret af The Bone Season, og jeg kommer helt klart til at bruge dem, når det bliver sokkevejr igen.


Den næste ting var dette strygemærke, som er baseret på romanen Starless Sea. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal bruge det til lige pt. så det ryger hen til de andre indtil jeg kommer på en god ide. Designeren er @dustandpages.


Endnu en gang var der en flot pin med. Den er inspireret af The Shadows Between Us og designet af @jezhawk.


Dette artprint er baseret på Blood Heir og designet af @arz28.


Månedens tarotkort er af en ny kunstner, men desværre er der en fejl på spoilerkortet, så jeg ved ikke, hvem der står bag. Jeg ved heller ikke, hvor vild jeg er med stilen. Tror jeg skal vende mig til den.


Der var to bøger med denne gang, og den første var The Gilded Ones af Namina Forna. Den udkommer faktisk først til foråret næste år, så det er vildt at den allerede kan læses nu.
Jeg er vild med coveret, det er så smukt. Jeg glæder mig virkelig meget til at læse den.


Så er vi kommet til månedens bog, som var Forest of Souls af Lori M. Lee. Den lyder virkelig spændende, så jeg glæder mig til at få den læst.


Dette var en virkelig god boks fra FairyLoot. Der var flere fede ting med og jeg glæder mig så meget til at læse de to bøger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar