Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 19. juli 2020

Nye bøger #61 - tilføjelser i juni


[Indeholder anmeldereksemplarer]

I løbet af juni modtog jeg tre anmeldereksemplarer og købte selv seks bøger, så i alt blev det til 10 bøger, som jeg vil vise frem nu.
Som altid starter vi med anmeldereksemplarerne.


Fra Politikens Forlag modtog jeg fagbogen Den kriblende have af Dave Goulson. Jeg er vild med min have og vil gerne vide mere om, hvordan jeg kan gøre den mere insektvenlig.
Jeg modtog ligeledes Alt det jeg aldrig fortalte dig af Celeste Ng, som jeg glæder mig virkelig meget til at læse.


En af de nye fantasybøger, som jeg har set frem til at læse er Julie M. Days Af blod og støv, og Turbine var så søde at sende et eksemplar min vej. Jeg glæder mig så meget til at læse den.


Camilla Wandahl (GyldendalUNG) spurgte om jeg havde lyst til at læse hendes nye bog Kloens Klippe, som er starten på en ny trilogi. Det sagde jeg selvfølgelig ja til, for den lyder virkelig spændende. Derudover elsker jeg science fantasy genren og vil gerne læse mere af den.


Fra Faraos Cigarer købte jeg tre af Pernille Ørums art bøger. Jeg har i flere år haft lyst til at købe Blush og Coral, men har aldrig fået det gjort mens jeg havde chancen (de er nemlig ikke altid så let at få fat i). Nu havde de så også fået hendes nyeste bog The Art of Pernille Ørum, så jeg slog til mens det stadig var muligt at købe dem.


Jeg modtog to bokse fra FairyLoot i juni, hvor april boksen indeholdte Incendiary af Zoraida Córdova og maj boksen indeholdte Girl, Serpent, Thorn af Melissa Bashardoust.
Jeg modtog også majs Illumicrate, hvor bogen var The Girl and the Stars af Mark Lawrence.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar