søndag den 8. august 2021

Nye bøger #74 - tilføjelser i juli


Jeg havde ikke lige regnet med at købe nye bøger i juli, men så kom trangen over mig, og jeg fik købt en lille stak på otte bøger hjem. Dertil fik jeg også tilsendt et anmeldereksemplar.


Turbine sendte mig fagbogen Tove Jansson - arbejde og kærlighed af Tuula Karjalainen, som jeg glæder mig utrolig meget til at læse. Forlaget havde også vedlagt en lille hilsen skrevet på det fineste lille Mumikort, som gjorde mig rigtig glad for.


Jeg har læst rigtig meget dansk fantasy på det seneste, og jeg vil rigtig gerne læse endnu mere i fremtiden. Så derfor har jeg købt de to første bøger i Pernille L. Stenbys Mestenens-serien, som er Inkarnation og Under huden, hvor den sidste er delt i to bøger.


De næste to bøger er også del af en fantasy serie, som har fået meget ros. De er skrevet af Fonda Lee, og titlerne er Jade City og Jade War


En booktuber jeg følger har meget varmt anbefalet The Atlas Six af Olivie Blake. Og da vi har nogenlunde samme smag i fantasybøger, bliver jeg simpelthen nødt til at tjekke den ud.

Ved lidt af et tilfælde opdagede jeg, at en af mine yndlingsforfatter (Seanan McGuire/Mira Grant) har skrevet en ny serie under pseudonymet A. Deborah Baker. Første bog er Over the Woodward Wall, som udkom sidste år. Bog to udkommer til efteråret, så jeg håber på at få læst den første bog inden da. 


Jeg har også købt Bridge of Souls af Victoria Schwab, som er tredje del i City of Ghosts serien. Jeg kunne godt lide den første bog, men skal vist lige genlæse den samt læse bog to før jeg kaster mig over denne.

Vi slutter fantasytemaet af med endnu en bog, som har været meget omtalt på SoMe, nemlig Raybearer af Jordan Ifueko. Jeg har med vilje ikke sat mig særlig meget ind i handlingen, men har til gengæld hørt meget godt om den.

Har du købt nogle spændende bøger for nylig?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar