søndag den 17. februar 2019

Nye bøger #44 - tilføjelser i januar


[Reklame - indeholder anmeldereksemplarer]

I januar modtog og købte jeg 6 bøger, som jeg nu vil vise frem. Det er et lille bookhaul i forhold til tidligere måneder, men i år fik jeg heller ingen bøger i fødselsdagsgaver, der kunne sætte antallet op. Det var en skandale! - eller ikke, for jeg viste det godt, for min mor havde fortalt det til mig på forhånd, og jeg fik nogle andre rigtig gode gaver, som jeg er meget glad for. Da Saxo kørte med et tilbud lige efter min fødselsdag, købte jeg derfor nogle bøger til mig selv. Men de nåede desværre ikke at komme i januar, så de må komme med i februars bookhaul.

Men lad os komme i gang med dette bookhaul. Jeg starter som altid med anmeldereksemplarerne, og tusind tak til de forlag, der forsøder mine bogreoler.


Fra Forlaget Valeta modtog jeg først på året Freddy E. Silvas fremtidsroman Virtopolis, som jeg glæder mig meget til at læse.


Jeg modtog også tredje del Crescenda i Charlotte Fischers fantasyserie fra Facet. Jeg synes at forsiden er virkelig pæn, men jeg skal lige have læst 2'eren før jeg begynder på denne.


Fra Hr. Ferdinand har jeg i løbet af januar modtaget tre skønne bøger. Den første var thrilleren Vilde dyr af Gin Phillips, den anden var autofiktive roman Lad os håbe på det bedste af Carolina Setterwall og den sidste var debuten Idioten af Elif Batuman.
Jeg glæder mig så meget til at dykke ned i disse boglige skatte.


Den sidste bog jeg modtog i januar var Circle of Shadows af Evelyn Skye, som kom med januars FairyLoot boks. Den er første del i en fantasy serie som lyder meget interessant, og som jeg glæder mig til at læse ved lejlighed. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar