Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 26. november 2019

FairyLoot #28 - Love At First Bite oktober 2019


Jeg havde set meget frem til FairyLoots oktober boks, da temaet var Love At First Bite, og jeg elsker simpelthen vampyrer. Så forventningerne var store


Den første ting jeg fandt i boksen var dette duftlys, der var inspireret af Interview With A Vampire af Anne Rice, og som er en af mine yndlingsvampyrserier. Lyset dufter virkelig godt, og er lavet af @themeltinglibrary.


Det næste jeg fiskede op var en sort æske med et sæt runde coasters. Temaet var selvfølgelig vampyrer, og motiverne var en daggert, flagermus, en pokal og en rød rose. Jeg synes at de er virkelig fede og gotiske i deres udtryk, og jeg kan altid bruge nogle flere coasters. De er designet af @blanca.design.


Jeg elsker pins, og denne gang var pinnen formet som en flagermus og den er simpelthen så kær. Jeg elsker den!
Den er designet af @taratjah.


Jeg har allerede taget denne fine beanie i brug, og den er både varm og enkel i designet. Og en lille smule sarkastisk, når man læser citatet, og jeg elsker det.
Den er designet af @kdpletters.


Den næste ting var denne fine booksleeve, som er inspireret af Dracula. Jeg elsker farverne, citatet, at den har en lynlås, og så skulle stoffet være vandafvisende. Den bliver helt sikkert brugt, når jeg skal bringe vampyrbøger med på farten.
Den er designet af @noverantale.


Jeg elsker også dette vampyrprint. Det er så smukt, og jeg glæder mig til at finde plads til det enten på væggen eller på reolen.
Det er designet af @monolimeart.


Igen var der to tarotsamlerkort med. Det er karakterer fra Shatter Me serien, men jeg aner ikke hvem det, og spoilerkortet er ingen hjælp.


Månedens bog var The Beautiful af Renee Ahdieh, som jeg havde hørt om, men jeg havde åbenbart ikke opfattet at den handlede om vampyrer, men det gør den så.
Jeg er spændt på om forfatteren har et andet take på vampyrmyten, så jeg håber på at få læst bogen i løbet af næste år. (Jeg har så mange bøger, jeg skal have læst i december, så er nødt til at prioriter hårdt i dem, jeg har tid til).


Der var en ting til i boksen og det var et Twilight klistermærker, men jeg har fået forlagt det et eller andet sted, så derfor ingen billeder af det.
Jeg synes det var en fed boks, fordi jeg elsker vampyrer. Jeg havde måske håbet at der havde været noget fra Anita Blake serien, for det er en virkelig fed serie med mange vampyrer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar