Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 3. maj 2024

Maj tbr


Jeg en god stak bøger, som jeg skal have læst i løbet af maj. Jeg har flere der skal læses i forbindelse med mit arbejde, og så har jeg et par stykker, jeg skal have læst, så jeg kan læse videre i deres respektive serier. Derfor har jeg besluttet mig for at lave en tbr, og dele den online for at holde mig selv ansvarlig. Jeg håber, at det kan sparke mig i gang, og sørge for at jeg rent faktisk kommer i mål (for det skal jeg). Jeg plejer ikke at være særlig god til at følge tbrs, så det her kan også bruges som en form for træning, for jeg holder meget af at lave tbrs. 

Min tbr består af:
  • Incubus Dreams af Laurell K. Hamilton, som har været på min tbr i meget lang tid, og som jeg skrev i min april opsummering - nu skal jeg altså have den læst!
  • The House in the Cerulean Sea af T.J. Klune skal jeg have læst til arbejde.
  • Dragerepublikken af R.F. Kuang, er en genlæsning, så jeg endelig kan få læst den tredje og sidste bog. Det er virkelig en fed serie, så jeg glæder mig.
  • Empusion af Olga Tokarczuk lyder som en meget interessant bog, og det er også en jeg skal have læst i forbindelse med mit arbejde.
  • Insekternes bog af Morten D.D. Hansen er endnu en bog, som jeg skal have læst til arbejde.
  • Emma af Jane Austen er endnu en bog, som jeg skal have læst til arbejde.
Har du nogle bøger, som du skal have læst?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar