Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 19. april 2020

Illumicrate #12 - Worlds Collide Marts 2020


Så har jeg modtaget min Illumicrate boks for marts, hvor temaet var Worlds Collide. Det var et meget bredt tema, så jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle forvente af indholdet.


Den første ting jeg så var dette krus, og jeg elsker simpelthen Illumicrates krus, fordi de altid er i en virkelig god kvalitet og har et lækkert design. Jeg ved desværre ikke, hvem der er på kruset, da spoilerkortet bare skriver "our favourite fire queen and her fae prince practising their magic".
Kruset er designet af @rosiethorns88.


Det næste ting var et duftlys inspireret af bogen Strange the Dreamer. Jeg kan godt lide den blå farve og guldglimmeret, og duften er også behagelig.
Lyset er lavet af @ameliakitchenscandles.


Den næste ting jeg fiskede op var denne søde lille nøglering inspireret af Alice i Eventyrland. Jeg kan godt lide designet, men er lidt spændt på hvor holdbar den er.
Designeren er @itsbabypears.


Dette fine artprint er med karaktererne Nahri og Dara fra City of Brass. (Det ville være rart, hvis Illumicrate satte navne på hver gang).
Designeren er Slaymate.


Den næste ting var denne flotte og enkel halskæde inspireret af His Dark Materials og forestiller Pantalamion og Lee Scoresbys luftballon.
Halskæden er designet af @hannahhitchmanart.


Der var to samlemønter med i denne boks (der manglede nemlig en sidste måned). Igen ved jeg ikke hvem de skal forestille, da det ikke står på kortet. Men jeg kan vældig godt lide designet.
@monolimeart står bag dem.


Så er vi kommet til månedens bog, og det er virkelig en forsideskønhed. Bogen er Havenfall af Sara Holland. Jeg har hørt om den før, og jeg skal også helt klart læse den, nu jeg har bogen.
Der var også et brev fra forfatteren og en signeret bookplate.


Alt i alt var det en ganske fin boks med nogle velvalgte ting. Jeg glæder mig allerede til den næste boks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar