Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 22. december 2024

Bloggen går på juleferie!


Traditionen tro sender jeg bloggen på juleferie, og i år føles det meget tiltrængt.
Den sidste halvdel af 2024 har budt på manglende overskud til flere ting, heriblandt bloggen, som jeg har forsømt mere end jeg havde ønsket. Jeg arbejder på at få overskuddet tilbage, så jeg kan blive mere regelmæssig igen, når det kommer til anmeldelser m.m. Jeg har så mange ideer, som jeg gerne vil se om, jeg kan få udført, men det kræver noget overskud.

Juledagene er fyldt med arrangementer med både den ene og den anden side af familien, og jeg glæder mig til at hygge med min familie, til at læse, til at gå ture i vintervejret med hundene og til at lave ingenting.

Tak til dig, der har læst med i år. 
Tak til alle forlag og forfattere, der har sendt anmeldereksemplarer til mig.

Jeg ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi ses i det nye år!

torsdag den 19. december 2024

Dårlig jul af Eva Munk

"Alle elsker jul. Tæller ned. Men ikke Mimi. For alt her ændret sig. Hendes mor og far er blevet skilt. Hun tæller ned, til det er ovre."


[Anmeldereksemplar fra Straarup & Co.]

Mimi på 14 år har det ikke nemt. Det er jul, og det burde egentlig være hyggeligt, men hun har svært ved at finde juleglæden frem, da hendes forældre blev skilt lige efter sidste jul. Nu er hun på en 7/7 deleordning, og hun føler at hendes liv bliver delt op i to. Hun har det også svært, fordi hun ikke rigtig har nogle at tale med det om i hendes klasse. Alt i alt tegner det sig til at blive en træls jul, men måske er der alligevel et lyspunkt i sigte for Mimi.

Dårlig jul er måske ikke den traditionelle julehistorie fyldt med julehumør og -hygge, for Mimi har det svært med julen og at hun skal holde juleaften to gange, Men mest af alt har hun det svært ved at hendes forældre er skilt og at navigere i hendes nye hverdag. Læseren får et rigtig godt indtryk i Mimis liv og tanker, som giver stof til eftertanke. Og selvom Mimi har det svært byder bogen også på et håb om, at hun ikke står alene og kan få en og dele hendes tanker og følelser med.

Dårlig jul er en del af Hip-serien, som er lette bøger til unge. Den har lix 15, og er skrevet i et lettilgængelig sprog med korte sætninger. 
Det er en rigtig fin bog til målgruppen, der sætter fokus på et svært emne.


4/5 stjerner

Titel: Dårlig jul
Forfatter: Eva Munk
Serie: -
Sprog: dansk 
Forlag: Straarup & Co.
Udgivet: 2024
ISBN: 97887759299016
Sideantal: 62

tirsdag den 17. december 2024

Glaskongen af Inger Merete Hobbelstad

"Hvorfor forsvinder folk i Christiania sporløst lige op til jul? Og hvordan kan den hemmelighedsfulde Julius Wernøe lave så smukke julekugler, at familien Munthes glasværk er ved at blive udkonkurreret? Det er bare to af de gåder, 14-årige Emilie Munthe må løse i løbet af december 1881. Emilie slår sig sammen med den jævnaldrende arbejderklassedreng Anton, og sammen bevæger de sig gennem et snedækket jule-Christiania for at opklare mysterierne. Undervejs ser de roser, der på uforklarlig vis blomstrer midt i sneen, og de oplever magi – og helt nye følelser."


[Anmeldereksemplar fra Turbine]

Julen har gjort sit indtog i buen Christiania anno 1881. Emilie Munthe kommer fra en velhavende familie, som er blevet rig på at lave glas. Men deres forretning bliver truet af Julius Wernøe, som fremstiller glas, der er meget smukkere end deres. Emilies bedste ven, Anton, kommer fra en arbejderklasse, hvor hver øre bliver vendt, og der er lidt langt til julestemningen i det lille hjem. Samtidig er folk begyndt at forsvinde sporløst fra byen og Emilie og Anton bliver involveret i mysteriet.

Glaskongen er fin og underholdende historie, som har fokus på spænding, venskab og mystik. Plottet er udmærket skruet sammen, men desværre var skurken ret nemt at gætte og det blev afsløret alt for hurtigt efter min mening. Der kunne det have været rart med noget mere mystik.
Noget andet jeg også savnede var noget mere julestemning i bogen. Og måske er det ikke bogens skyld, men jeg kom desværre aldrig rigtig i julestemning af den. Den havde mere en vintervibe for mig, som ikke havde med julen at gøre.

Synsvinklen skifter mellem Emilie og Anton, og det fungerer godt, og man får et indblik i deres liv, tanker og hverdag, som på flere måder er forskelligt fra hinanden (de kommer jo også fra hvert deres samfundslag), men som også har nogle lighedspunkter. Jeg kunne rigtig godt lide deres venskab, som går op og ned og beskrives meget troværdigt. 

Bogen er illustreret af Even Skaranger, og jeg ved ikke om, jeg er helt solgt på tegnestilen. Illustrationerne sugede mig ikke rigtig ind, og jeg synes nogle af dem var for overfladiske og mangler detaljer. Jeg tror kun der var en eller to af illustrationerne, som jeg synes var interessante. Det er en smagssag, så jeg tænker at andre vil være mere tiltrukket af tegnestilen.

Glaskongen anbefales til alle, der vil have en anderledes julehistorie. Kan også fint bruges til højtlæsningsbog fra 7-8 år eller deromkring.


3,5/5 stjerner

Titel: Glaskongen // Originaltitel: Glasskongen
Forfatter: Inger Merete Hobbelstad // Illustrator: Even Skaranger
Serie: -
Originalsprog: norsk // læst på dansk 
Forlag: Turbine
Udgivet: 5. september 2024 // oprindelig udgivet 3. oktober 2023
ISBN: 9788743603047
Sideantal: 184

mandag den 2. december 2024

November 2024

 
[Indeholder anmeldereksemplarer fra Superlux og Turbine]

November startede ud med en weekend i bøgernes tegn, nemlig årets Bogforum. Den var en spændende, travl og intens weekend, som jeg har skrevet lidt om her.
Efter Bogforum blev jeg dog ramt af sygdom, som gjorde at jeg lidt mistede lysten og koncentrationen til at læse.
Ugen efter, hvor jeg var mere frisk skulle jeg enten arbejde eller havde andre aftaler i kalenderen, så der blev det heller ikke til meget læsning. Alt i alt var november præget af op- og nedture i mit energi- og koncentrationsniveau. Men sidst på måneden havde jeg lige et par fridage, hvor jeg kunne slappe af og hygge med familien, hvilket var meget dejligt.
_________

I november fik jeg læst 16 bøger, hvoraf 2 blev hørt som lydbøger. I alt blev det til 4.580 sider.

Månedens længste bog var Tomie på 750 sider, mens den korteste bog var Hændelser i stresset melankoli - med automatiske æbler på 74 sider. 

Den dag historierne ender var slutningen på den fantastiske Tavse Verdener serie, og den var gennemført og medrivende og ramte lige i hjertet.
Top Secret var en rigtig cute romance, som jeg havde stor fornøjelse af.
Stormfront var en genlæsning fra min side og det viste sig at være et hyggeligt genbesøg.
Salems døtre var en rørende og tankevækkende graphic novel, som jeg varmt kan anbefale. Den er grum, men god.

Bølgerytter som er det niende og sidste del i Amulet serien endte desværre med at være lidt af en skuffelse. Den var alt for overfladisk og levede heller ikke op til mine forventninger om en episk afslutning.


Serier i november: 
Færdiglæste serier:
Tavse Verdener af Boris Hansen
Amulet af Kazu Kibuishi


Igangværende serier: (som enten forfatteren skriver videre på eller som er afsluttet)
The Dresden Files 1 af Jim Butcher (dansk oversættelse)
The Titan's Bride 5 af ITKZ
The Dangerous Convenience Store 4 af 945
Royals and Romance 1 af Sara Raasch
Chew 2 af John Layman & Rob Guillory


DNF:


Anmeldelser i november:
The Song of Achilles af Madeline Miller

_________

Jeg tør næsten ikke lægge nogle planer for december, for de sidste par måneder, har det ikke gået helt som forventet. Men jeg vil alligevel gerne læse, gå ture, få krydset ting af på min arbejde-to-do-liste, julehygge med familien og måske endda være lidt kreativ.
(Jeg håbede på at blive færdig med Crescent City inden d. 1 december, men sådan blev det ikke lige, så den satser jeg på at blive færdig med i december).


Læste bøger:
Jim Butcher: Stormfront (The Dresden Files #1) (anmeldereksemplar)
Boris Hansen: Den dag historierne ender (Tavse Verdener #4)
Kazu Kibuishi: Bølgerytter (Amulet #9)
ITKZ: The Titan's Bride Vol. 5
945: The Dangerous Convenience Store Vol. 4
Junji Ito: Tomie
Sara Raasch: The Nightmare Before Kissmas (Royals and Romance #1)
Billy Balibally: Fangs Vol. 1
Thomas Gilbert: Salems døtre
John Layman & Rob Guillory: International Flavor (Chew #2)
Édouard Louis: En kvindes forvandling (lydbog)
Barbara Kingsolver: Demon Copperhead (lydbog)
Marianne Larsen: På en skala fra havblik til forestillinger om lettelsens suk
Marianne Larsen: Hændelser i stresset melankoli - med automatiske æbler
Inger Merete Hobbelstad: Glaskongen (anmeldereksemplar)
Sarina Bowen & Elle Kennedy: Top Secret

torsdag den 28. november 2024

Nye bøger #108 - tilføjelser i oktober og november


Det er tid til at vise, hvilke bøger, jeg købte i oktober og november. Det blev i denne omgang til 4 bøger, som var fra FairyLoot og Illumicrate. Jeg har afmeldt mit abonnement på begge bokse, dels for at spare penge og dels fordi jeg er langt bagefter med at få dem læst. Jeg har dog en enkelt Illumicrate boks på vej, samt en forudbestilling på nogle special editions, som kommer næste år, så vidt jeg husker.

Jeg medtager dog ikke mit Bogforums haul, da det kan ses her.


Som altid er der kælet for detaljerne hos både Fairyloot og Illumicrate, og jeg glæder mig virkelig meget til at få dem læst.

Den første bog er Howl's Moving Castle af Diana Wynne Jones, som jeg har læst før, men jeg kunne simpelthen ikke stå for denne smukke udgave.

Jeg kender ikke de andre bøger, men jeg krydser fingre for at de falder i min smag. Bøgerne er Sorcery and Small Magics af Maiga Doocy, An Academy for Liars af Alexis Henderson samt Until We Shatter af Kate Dylan.

tirsdag den 19. november 2024

TBR for resten af året


Jeg har stadig utrolig mange bøger, som jeg gerne vil nå at læse i november og december. Men jeg må også være realistisk og at anerkende at jeg ikke når dem alle inden året er omme. Derfor har jeg valgt at tage udgangspunkt i de bøger, som jeg nævner i End of Year Book Tag for at gøre det nemmere og mere overskueligt for mig selv. Min udfordring er at jeg har valgt nogle ret lange bøger, som jeg gerne vil læse, så der kan jeg godt mærke, at jeg lige skal give mig selv et kærligt skub bagi for at komme i gang.
Jeg står også skrevet op til en stak bøger på biblioteket, som jeg også skal have flettet ind, når de bliver ledige. Men det er et fremtids-mig problem, som jeg satser på, at hun kan løse.

Min TBR består således af følgende titler:

88% af Maren Uthaug, som er efterfølgeren til 11%, som jeg læste for et par år siden. Jeg er meget spændt på om denne kan leve op til mine forventninger. 

Incubus Dreams af Laurell K. Hamilton har efterhånden været på et par af mine tbrs i år, så jeg skal
altså have den læst inden vi skriver 2025!

Empire of the Vampire af Jay Kristoff er endnu en vampyrroman, som jeg længe har villet læse. Jeg har hørt at den har nogle vintervibes, så jeg tænker at den passer perfekt til de mørke aftner.

The Hollow Places af T. Kingfisher er udvalgt fordi jeg rigtig gerne vil læse noget mere T. Kingfisher.

The Bachman Books af Stephen King er på fordi jeg meget gerne vil videre med mit Stephen King læseprojekt, som jeg er gået lidt i stå med.

A Court of Wings and Ruin, A Court of Frost and Starlight og A Court of Silver Flames af Sarah J. Maas tænker jeg bliver juleferielæsning, hvis jeg ikke når at starte på dem tidligere. Jeg begyndte at genlæse serien tidligere i år, men gik desværre lidt i står, fordi der var så meget andet jeg gerne vil læse. 

Har du nogle bøger, som du gerne vil læse inden vi skriver 2025?

torsdag den 14. november 2024

The Song of Achilles af Madeline Miller

"Greece in the age of Heroes. Patroclus, an awkward young prince, has been exiled to the kingdom of Phthia. Here he is nobody, just another unwanted boy living in the shadow of King Peleus and his golden son, Achilles.

Achilles, “best of all the Greeks,” is everything Patroclus is not—strong, beautiful, the child of a goddess—and by all rights their paths should never cross. Yet one day, Achilles takes the shamed prince under his wing and soon their tentative connection gives way to a steadfast friendship. As they grow into young men skilled in the arts of war and medicine, their bond blossoms into something far deeper—despite the displeasure of Achilles’ mother Thetis, a cruel sea goddess with a hatred of mortals.

Fate is never far from the heels of Achilles. When word comes that Helen of Sparta has been kidnapped, the men of Greece are called upon to lay siege to Troy in her name. Seduced by the promise of a glorious destiny, Achilles joins their cause. Torn between love and fear for his friend, Patroclus follows Achilles into war, little knowing that the years that follow will test everything they have learned, everything they hold dear. And that, before he is ready, he will be forced to surrender his friend to the hands of Fate.

Profoundly moving and breathtakingly original, this rendering of the epic Trojan War is a dazzling feat of the imagination, a devastating love story, and an almighty battle between gods and kings, peace and glory, immortal fame and the human heart."


Patroclus bliver sendt i eksil i kongeriget Phthia. Her er han en ubetydelig prins, som ingen rigtig lægger mærker til på nær Achilles, som er stærk, smuk og en halvgud. Alle ser op til Achilles og forventer store ting af ham. Patroclus og Achilles bliver venner, og deres venskab udvikler sig over tid til et hemmeligt kærlighedsforhold. Men da bliver bliver tvunget til at drage i krig mod Troja, bliver deres lykke truet.

The Song of Achilles er en genfortælling af Homers Illiaden. Jeg har ikke læst Illiaden i sin helhed, men jeg har læst uddrag, da jeg havde Oldtidskunstskab i gymnasiet. I The Song of Achilles er det store fokus på Patroclus' og Achilles' forhold, og den er også blevet markedsført, som en stor kærlighedshistorie. Men jeg kunne desværre ikke rigtig føle denne store kærlighed, og det tænker jeg, er fordi jeg ikke rigtig følte mig knyttet til hverken hovedpersonen Patroclus eller hans udkårne Achilles. Der er en eller anden distance mellem dem og mig, og jeg ved ikke om det var fordi vi kun fælger Patroclus' perspektiv, og det er ikke rigtig ham tingene sker omkring. Tingene sker omkring Achilles, og jeg kunne godt have tænkt mig at vide, hvad han tænker og føler. Selvom Patroclus føles han som en biperson i hans egen fortælling og det er en skam. Det er først til sidst i romanen, at der sker noget, der giver Patroclus en større rolle, men der synes jeg at det er alt for sent.

Selvom jeg ikke helt var fanget af Patroclus' og Achilles' forhold eller i hvert fald havde forventet noget mere af det, var det stadig en interessant historie som Madeline Miller har skuret sammen. Især beskrivelserne af den brutale og langvarige trojanske krig rammer. De går i krig for at genvinde den skønne Helen, men det fleste krigsherrer går mere op i krigsbytte, ære, magt, interne stridigheder og deres "gode" rygte end de gør i så meget andet. Men det var også meget interessant at læse forfatterens take på de græske myter, og jeg blev meget inspireret til at læse både de oprindelige myter samt genfortællinger af dem. Forfatteren har et meget sanseligt og smukt sprog, som jeg synes passer meget fint til historien.

The Song of Achilles var måske ikke helt den store episke kærlighedsfortælling, som jeg havde håbet på, men jeg var stadig godt underholdt, og det bliver bestemt ikke den sidste bog, jeg læser af forfatteren. 


3/5 stjerner

Titel: The Song of Achilles
Forfatter: Madeline Miller
Serie: -
Sprog: engelsk 
Forlag: Bloomsbury Publishing
Udgivet: 2. september 2021 (denne udgave) // oprindelig udgivet 2011
ISBN: 9781526648174
Sideantal: 384

tirsdag den 12. november 2024

Bogforum 2024


Bogforum 2024 er overstået, og jeg glæder mig allerede til næste år, hvor jeg håber, at jeg får mulighed for at komme afsted igen. Bogforum var som altid en kende voldsomt og til tider kaotisk, men samtidig og underholdende, læreridt og hyggeligt. Jeg var afsted alle tre dage (rent faktisk ankom vi til København allerede om torsdagen), og jeg synes det er en fed oplevelse at få alle tre dage med. (Jeg kunne nu godt undvære det sygdom, som jeg fik slæbt med mig hjem og som stadig plager mig, mens jeg skriver dette blogindlæg).

Selvom jeg havde en rigtig god og hyggelig tur var der to ting, som desværre ikke helt fungerede, og jeg håber Bogforum vil arbejde på at forbedre det til næste år. Jeg er virkelig træt af hjemmesiden og især at det er mega svært at få printet et program ud, som man rent faktisk kan bruge. Der er en printeknap på siden, og jeg kan godt finde ud af at printe, men lige meget hvad jeg gjorde blev et eller andet cuttet ud af programmet, og det var bare så frustrerende. Min kollega forsøgte sig med deres app, men den virkede heller ikke. Så vi endte faktisk med helt analogt at skrive vores programpunkter ned på papir. Jeg håber, at Bogforum vil arbejde med deres hjemmeside og deres app, så de rent faktisk bliver værktøjer, som man kan bruge. 
En anden ting, som de gerne må arbejde med til næste år er deres skiltning. Bogforum er stort og fordelt over flere haller og to etager, og det kan være svært af finde både stande og scener. Og selvom man kunne tage et fysisk kort, stod standnumrene med så lille en skrift, at man skulle bruge lup for at læse dem, og sådan én havde jeg ikke lige tænkt på at medbringe.  

Nu hvor jeg er kommet af med min kritik, så lad os kaste over, hvad jeg så og hørte.

FREDAG


Mit første foredrag var Lars Thiesgaard, der fortalte om, hvordan det at lave stemmer både til tegnefilm og til lydbøger. Det var virkelig underholdende og nostalgisk, og selvom det er svært at se på billedet sidder han inde i boksen.


Mit næste foredrag var "Skærmafhængig - tag kontrollen tilbage" med Jakob Sorgenfri Kjær, der har skrevet bogen Kig op. Det var et interessant foredrag, og jeg har skrevet mig op til hans bog på biblioteket, og håber jeg kan få nogle flere tips fra den.


Jeg skyndte mig over til Børnebogforum for at høre foredraget "Fantasy, gys og humor" med Andreas Boeskov og Kim Ace. Det var et sjovt og spændende snak, som kom vidt omkring.


Dernæst hørte jeg Gry Kappel Jensen fortælle om hendes nyeste bog I den mørke skov på Turbines stand. Bogen er virkelig smuk (jeg købt den på Fantasyfestivalen, og den er høj på min tbr). Derefter var der meet&greet med Gry.


Jeg hørte endnu et foredrag om skærme som blev koblet sammen med pauser. Forfatterene var Imran Rashid, Marie Brixtofte og Katja Bamberger Bro, som står bag Skærmsund, samt Pia Hauge, der har skrevet Pause power.
Igen et sjovt og oplysende foredrag, som gav mig lyst til at læse mere.


Jeg fik set uddelingen af priserne Årets Forfatter og Årets Bogblogger, som Plusbog.dk står bag. Årets Forfatter blev Jens Henrik Jensen og Årets Bogblogger blev Bogmennesket.


Fredagens sidste foredrag for mig var "Livet efter livet?" med Rane Willerslev og Frederik Lindhardt, og ja det var endnu et godt foredrag, som satte nogle tanker i gang. 


LØRDAG

Mit lørdagsprogram var pakket, og jeg blev faktisk lidt overrasket over, at jeg nåede det hele + lidt ekstra.


Mit første foredrag var en samtale mellem Kenneth Bøgh Andersen, Sara Engell og Zakiya Ajmi, der fortalte om klassikere, som de har genfortalt. Det var en virkelig spændende samtale.


Derefter skyndte jeg mig ned til Carlsen for at stille mig i en signeringskø, der nærmest ikke bevægede sig. Der var reception for Boris Hansens nyeste bog Den dag som historierne ender og den sidste i Tavse Verdener-serien.


Jeg nåede at høre Sara Alfort fortælle om Damer der fik nok. Der var fyldt godt op til foredraget, men heldigvis kunne jeg finde en ståplads i siden.


Bagefter bevægede jeg mig op til Balkonscenen, hvor jeg skulle være de næste par timer. Jeg fik hørt en smule om dystopier med Jonas Kleinschmidt og Michala Elk, og jeg skal helt klart tjekke deres bøger ud ved lejlighed.


Derefter gik Kenneth Bøgh Andersen på scenen og fortalte om sin aktuelle bog Villa Tempus med fokus på blandingen af fantasy og gys.


Så blev det tid til endnu et fantasyindslag denne gang med Nanna Foss og Gry Kappel Jensen, og det var mit must-see foredrag for lørdag. 
Vi startede med 1 minuts stilhed for Malene Sølvsten, og det var et meget smukt øjeblik.
Samtalen var virkelig god og spændende, og Nanna læste også et uddrag fra Spektrum 5, som udkommer til januar. 


Derefter hørte jeg Elias Eliot fortælle om sin nyeste bog Vampyrdæmonens rige, som er en spilbog, og publikum fik også lov til at spille med.


Mit sidste punkt på Balkonscenen var "Romantasy - en ny feministisk genre?" med Clara-Amalie Vorre-Grøntved og C.A. Wolters. Jeg synes at det er mega fedt at der kommer større og større fokus på romantasy, så jeg håber der bliver afsat mere tid til at gå i dybden i den spændende snak næste gang. De to forfattere gjorde det rigtig godt, og for min skyld måtte de gerne få endnu mere tid.


Mit sidste programpunkt for lørdagen var "Sexpanelet: Let's Talk About Sex(toys)" med Emma Libner, Kristina Tiedt og Clara Filippa D. Andersen. Det var også en underholdende og oplysende snak.


SØNDAG

Den sidste dag havde jeg kun to foredrag på programmet før vi atter vendte snuden hjem mod det jyske. 


Det første var "Hekseri" med Maria Østerby, som har skrevet fagbogen Hekseri - Den store bog om magi. Jeg havde planer om at høre hende på Fantasyfestivalen, men der var alle pladserne desværre optaget. Heldigvis var der plads her, selvom vi kom lidt for sent i gang, da det tidligere foredrag havde gået over tid. Jeg synes hekse er meget fascinerende, så derfor har jeg reserveret bogen på biblioteket, og jeg glæder mig til at læse den.


Mit sidste programpunkt var "Worldbuilding - High fantasy vs. realisme" med Anne-Sophie Lunding-Sørensen og Christina E. Ebbesen. Det var rigtig interessant at sætte fantasy vs. realisme, og jeg synes de kom rigtig fint rundt om temaet med den tid de havde til rådighed.

MINE KØB


Jeg kom hjem med en skøn stak bøger, notesbøger og andet godt, som jeg lige vil vise frem her.


Fra Turbine modtog jeg en skøn goodiebag med 3 bøger, chokolade og tebreve. Bøgerne var en pegebog om Jul af Karin Hald, Glaskongen af Inger Merete Hobbelstad, samt Det koreanske køkken af Byung-Hi og Byung-Soon Lim. Tusind tak!


Fra Forlaget Escho købte jeg to bøger, som jeg længe har haft et godt øje til. De er Carmilla af Sheridan Le Fanu og Bag en maske eller en kvindes magt af Louisa May Alcott.


På Alvildas stand købte jeg Nicole Boyle Rødtnes' nyeste bog Drageskjoldene, og så faldt jeg over en Taylor Swift bog til kun 50 kr. som jeg simpelthen måtte have med hjem.


Fra Carlsen købte jeg Den dag historierne ender af Boris Hansen og fra Lindhardt & Ringhof købte jeg 88% af Maren Uthaug.


På Forlaget Silhuets stand købte jeg Efter vulkanen af Christian Engkilde, som foregår i samme univers som Pandora-serien, men nogle år før.
Hos Modtryk købte jeg Konferencen af Mats Strandberg.


Jeg kom også hjem med 3 notesbøger en goplelampe, en Funkopop af V, 2 kattebamser, en isbjørnebamse, en heksefrø, klistermærker, samt et godt udvalg af bogmærker.

Alt i alt et meget godt haul :)

STEMNINGSBILLEDER