Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 12. september 2017

Septembers klassiker og murstensroman


Så er vi atter gået ind i en ny måned, og dermed er det også blevet tid til at finde ud af hvilken klassiker og murstensroman jeg vil kaste mig over i september. I august blev det ikke til et særskilt indlæg, dels fordi jeg deltog i Tome Topple Readathon og faktisk fik læst mere end en murstensroman, og dels fordi jeg stadig var igang med julis klassiker The Day of the Triffids, som jeg blev færdig med at læse i august. Men nu er jeg klar igen.

Murstensromanen har lidt givet sig selv, fordi jeg begyndte på den i august, og jeg vil meget gerne læse den færdig i september. Men det er en lidt (læs: meget) uhandy bog at have med på farten eller bare at læse den i sengen, fordi den er så stor. Og derfor har jeg også læst meget on and off i den, men det skal ændres nu og jeg vil sætte mere tid af til den. Jeg snakker selvfølgelig om Den første af Justin Cronin.

Månedens klassiker bliver en børneklassiker indpakket en fin grøn farve og med kronhjorte og træer på forsiden. Jeg har set en del filmatiseringer af Robin Hood myten, men jeg har aldrig læst fortællingerne. Men da jeg ejer denne lille udgave The Adventures of Robin Hood af Roger Lancelyn Green, har jeg jo en oplagt mulighed for at få den læst.

Jeg glæder mig til at få læst dem begge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar