Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 4. februar 2018

Læseliste for februar 2018 - TBR #2


Så har vi taget hul på en ny måned, og derfor er det også på tide, at få vist min tbr for februar frem. Men inden jeg kommer til det, vil jeg lige tage et kort kig tilbage på januars tbr. Jeg nåede ikke at få genlæst A Court of Thorns and Roses og A Court of Mist and Fury, men jeg mit mål er, at få dem samt A Court of Wings and Ruin læst inden A Court of Frost and Starlight udkommer i maj. Det skulle kunne lade sig gøre. Kamp til stregen fik jeg påbegyndt i januar, men jeg blev først færdig med den i februar. Jeg havde planlagt at læse den færdig på den sidste dag i måneden, men jeg var simpelthen så træt efter aftenvagt, at jeg blev ved med at falde i søvn, så det måtte vente til jeg var mere udhvilet. Jeg fik dog læst både From Bad to Cursed og Winter - A Folio Anthology.

Men nu til den nye tbr, hvor jeg har udvalgt tre bøger. De er alle tre dele af serier, og jeg glæder mig til at læse dem.

  • A Torch Against the Night (Ember Quartet #2) af Sabaa Tahir. Jeg lyttede til lydbogsudgaven af An Ember in the Ashes i januar (det kan anbefales og kan findes på Ereolen Global), fordi jeg gerne lige ville opfriske handlingen, før jeg kaster mig over den næste bog. 
  • As Dead As It Gets (Bad Girls Don't Die #3) af Katie Alender. Jeg fik læst From Bad to Cursed, og jeg vil bare straks i gang med denne og sidste bog i serien. Jeg skal dog lige have skrevet en anmeldelse af From Bad to Cursed før jeg begynder på den, så jeg ikke får blandet de to bøger sammen. Men det er i hvert fald en spændende serie, og jeg kan ikke vente på at få afslutningen.
  • Scent of Magic (Healer #2) af Maria V. Snyder. Jeg læste Touch of Power tilbage i 2016, og jeg var virkelig glad for bogen, men på den ene eller anden måde kom jeg bare aldrig rigtig videre i serien. Men 2018 bliver året, hvor det sker!

Som skrevet i min opsummering skal jeg lave en hel del på mit hus i februar, så vi må lige se hvor meget tid, der bliver til at fordybe sig i bøgernes verden. Jeg kommer i hvert fald til at lytte til en del lydbøger, mens jeg maler og bagefter begynder at indrette mit hus på ny.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar