Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 15. februar 2018

ThrillerAThon TBR


Jeg har i et godt stykke tid nu, trængt til et readathon. Desværre har jeg ikke rigtig følt at jeg havde overskuddet til det, fordi der lige nu sker mange spændende ting på arbejde og i det private, og det vil der blive ved med at gøre i et godt stykke tid. Og det er jeg rigtig glad for, men nu trænger jeg til at fordybe mig lidt i et readathon. Valget faldt på ThrillerAThon som løber fra d. 17. februar til d. 24. februar. Den foregår vist mest på Twitter og en smule på Instagram, så vidt jeg kan se.
Readathonet går i alt sin enkelhed ud på at læse thrillers, og det er meget godt for jeg har et par stykker jeg gerne vil læse. Readathonet har også nogle læseudfordringer, som man kan lave ens tbr efter, hvis man vil.

  1. Read the thriller you're most anticipating
  2. Read the thriller that's been on your tbr the longest
  3. Read the thriller you most recently added to your tbr
  4. Read the thriller with the best cover
  5. Revisit a thriller book or author
Selvom mine bøger pt. befinder sig i et stort rod på grund af istandsættelse af dele af mit hus, lykkes det mig at grave et par thrillers frem som jeg gerne vil læse. Jeg har også lånt en enkelt bog på biblioteket, og jeg skal også have fundet en lydbog eller to, som jeg kan høre til og fra arbejde og mens jeg laver praktiske ting, hvor det er svært at læse en papirbog.

Min tbr består således af:

Kvinden der forsvandt af Gillian Flynn (493 sider). Jeg har længe gerne villet læse Kvinden der forsvandt, men jeg har bare aldrig rigtigt fået det gjort, da der altid kom andre bøger i vejen. Vi får at se om det bliver under dette readathon at det kommer til at ske. (Read the thriller that's been on your tbr the longest).

Final Girls af Riley Sager (440 sider). Final girl er en titel jeg altid har forbundet til horrorgenren, især filmene. Her er det en titel, der bliver tildelt Quincy, der som den eneste har overlevet en blodig massakre, og nu forsøger at kommer videre med livet, men det bliver ikke helt nemt. (Read the thriller you're most anticipating).
Anmeldereksemplar fra Forlaget Turbine.

The Girl on the Train af Paula Hawkins (410 sider). Igen en hypet bog, som jeg endnu ikke har læst. Det er også en bog, jeg har haft et stykke tid, mener jeg købte den under et udsalg, men lysten til at læse den er der stadig, så jeg krydser fingre for at jeg snart får det gjort. (Read the thriller that's been on your tbr the longest).

Er her nogen? af Lotte Elmann Wegner (274 sider). Jeg har lige fået denne bog ind af døren, så den ryger fluks med i bunken, og så vi se om jeg når at få den læst. (Read the thriller you most recently added to your tbr).
Anmeldereksemplar fra Forlaget Turbine.

Min tbr er således på 1.617 sider (minus lydbog, da jeg lige skal have fundet en, jeg gerne vil lytte til). Det kan også være at der sniger sig en ikke-thriller ind i løbet af ugen. Efter readathonet er slut, laver jeg som vanligt en opsummering af min uge, som kan læses her på bloggen. Jeg er spændt på, hvor meget jeg, når at få læst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar