Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

mandag den 6. april 2020

O.W.L.'s Magical Readathon 2020 - uge 1


Onsdag d. 1. april
Så er det endelig blevet den 1. april og startskuddet for dette års O.W.L.s har lydt.
Jeg har så småt fundet en morgenrutine, hvor jeg står op, tager træningstøj på, går ind i stuen og tænder min computer og laver en playliste med træningsvideoer, som jeg så følger. Jeg slutter det hele af med en omgang yoga, som jeg også er begyndt at dyrke. Derefter står den på bad, morgenmad og derefter arbejde.
Jeg havde en kort arbejdsdag i dag, da jeg havde noget afspadsering, som jeg skal have brugt.
Så efter arbejde satte jeg mig på sofaen og begyndte at læse Er du okay, Helene? af Anika Eibe, som er til min Muggle Studies. Jeg blev virkelig hurtigt fanget af historien, og fik den læst på ingen tid. Den var rigtig god, da var lige en enkel ting, som jeg ikke var så vild med, men udover det var det en virkelig god og vigtig bog.
Derefter tog jeg en lille pause og fik ryddet op i mine bogmærker, postkort og artprints. Jeg var tæt på at give op da jeg kom til bogmærkerne, for jeg har virkelig mange! Men jeg kom igennem det.
Vejret har ikke været så godt i dag, så jeg skippede havearbejdet og bagte pølsehorn i stedet for. Jeg fik også arbejdet lidt på bloggen, set en film og snakket med min mor i telefonen.
Jeg fik også begyndt på min næste bog Best New Horror 23, som er en novellesamling af horror noveller. Jeg læser den til min Care of Magical Creatures. Jeg regner med at læse lidt sporadisk i den, så jeg kan snuppe en novelle, når jeg har lyst.

Antal O.W.L.'s bestået: 1
Antal læste sider: 327


Torsdag d. 2. april
Endnu en omgang morgentræningen i stuen efterfulgt af yoga. Derefter gjorde jeg mig klar til arbejde. Fordelen ved at arbejde hjemme, er at man hjemme, når postbuddet kommer. Nu har jeg en lille stak nye bøger, som jeg glæder mig til at læse.
Jeg havde håbet at jeg kunne komme i haven i dag, men ak vejret er igen skod, nu med blæst og regn, så det blev et nej tak herfra. Så jeg tog en lur på sofaen i stedet for, da jeg var lidt træt i hovedet.
Jeg fik læst én enkelt novelle i Best New Horror 23.
Efter aftensmad fik jeg arbejdet en smule på bloggen og set en film. Jeg valgte at begynde på Mulm af Teddy Vork før sengetid, og det skal jeg måske ikke have gjort, for den er faktisk ret creepy. Jeg fik læst de første 60 sider, og så var jeg nødt til at lægge den fra, hvis jeg skulle have mulighed for at sove uden onde drømme. Og det tog også lidt tid at falde i søvn. Men den er virkelig god, så jeg vil gerne læse den færdig i løbet af fredagen.

Antal O.W.L.'s bestået: 1
Antal læste sider: 404


Fredag d. 3. april
Min dag startede med morgentræning og yoga, og selvom jeg stadig er dårlig til det, er jeg ved at blive ret vild med det. Derefter gjorde jeg mig klar til arbejde, spiste morgenmad og læste nogle kapitler i Mulm, inden jeg skulle arbejde.
Efter arbejde læste jeg Mulm færdig, og f**k, hvor var den god og creepy og uhyggelig. Kan klart anbefales, hvis du elsker uhyggelige og psykologiske historier.
Jeg har sat mig selv opgaver, hvor jeg får ryddet op og evt. ud i nogle af mine ting, så i dag ryddede jeg op i mine film, hvor jeg lavede bunker for dem, jeg ville beholde, dem jeg ville af med og dem jeg enten ikke har set endnu/er i tvivl om. Jeg ryddede op i to skabe og jeg fik renset de smykker, der trængte til det. Det var rigtig rart, så det er helt sikkert noget jeg fortsætter med til jeg har været hele huset rundt. Og heldigvis ryddede jeg op i mine bøger tilbage i marts, og det var helt sikkert svært, så jeg regner med at alle de andre områder bliver meget nemmere.
Inden sengetid startede jeg på Elementprøven af Julie Midtgaard, som passer til min History of Magic O.W.L. Den startede virkelig spændende ud, så jeg glæder mig til at læse videre.

Antal O.W.L.'s bestået: 2
Antal læste sider: 618


Lørdag d. 4. april
Ingen grund til at ødelægge ens rutine, når man endelig er ved at finde én igen, så jeg stod op omkring klokken 5 for at træne og lave yoga. Jeg lavede pandekager til morgenmad, da det var rigtig længe siden jeg har fået dem. I går besluttede jeg at jeg ville bruge weekenden på at gøre rent, så i dag fik jeg gjort rent i biblioteket, soveværelset, badeværelset og af mine gange.
Jeg har selvfølgelig også fået læst lidt. Det blev ikke til så meget, da jeg var pænt træt, men jeg fik læst to noveller i Best New Horror 23 og ét kapitel i Elementprøven.

Antal O.W.L.'s bestået: 2
Antal læste sider: 659

Søndag d. 5. april
Jeg vågende i nat med en voldsom hovedpine, så selvom jeg tog nogle hovedpinepiller, har jeg ikke sovet særlig godt. Derfor besluttede jeg mig for at springe over morgentræning/yoga og sove længe i stedet for. Min formiddag gik med at se gyserfilm og arbejde på bloggen. Derefter ryddede jeg op på min kontor, og bagte chokoladeboller.
Jeg havde ikke den store læselyst, så det blev kun til 24 sider i Elementprøven.

Antal O.W.L.'s bestået: 2
Antal læste sider: 683



Jeg fik bestået to O.W.L.s og påbegyndt to andre i løbet af den første uge.

Muggle StudiesEr du okay, Helene? af Anika Eibe
HerbologyMulm af Teddy Vork (anmeldereksemplar fra forfatteren)

Jeg vil fortsætte med at læse Elementprøven og Best New Horror 23 i uge 2, og så vil jeg rigtig gerne starte på The Final Empire (Mistborn #1) af Brandon Sanderson, som er en lang bog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar