Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 14. april 2020

O.W.L.'s Magical Readathon 2020 - uge 2


[107 danske Pippi-piger er anmeldereksemplar fra forfatteren]


Mandag d. 6. april
Jeg er tilbage på track med morgentræning og yoga, og det var en skøn måde at starte dagen på. Derefter satte jeg vasketøj over og spiste morgenmad. Så blev det tid til en tur i haven, hvor jeg gravede lidt over halvdelen af min urtehave igennem. Det var hårdt arbejde, men godt at komme i gang med det.
Jeg lavede frokost og så ca. halvdelen af Avengers Endgame, før jeg tog en pause og en lur. Bagefter arbejdede jeg lidt på bloggen. Så var det blevet tid til at lave aftensmad, og jeg fik set det sidste af Avengers Endgame. Klokken var ikke særlig mange, så jeg satte mig til at læse i Elementprøven i et par timer. Jeg fik også snakket med min mor i telefonen, inden det blev tid til sengetid. Elementprøven er virkelig spændende, så jeg var selvfølgelig nødt til at læse efter min sengetid indtil jeg ikke kunne tvinge mine øjne åbne mere. Den bliver helt klart læst færdig i morgen.

Antal O.W.L.'s bestået: 2
Antal læste sider: 882


Tirsdag d. 7. april
Endnu en dag, der startede med morgentræning og yoga. Herefter spiste jeg morgenmad og så lidt YouTube, inden det stod på endnu en tur i haven, hvor resten af urtehaven skulle graves igennem og græsset skulle slås.
Jeg tog endnu en lille lur, før jeg læste Elementprøven færdig. Den var rigtig god, og jeg er glad for at have to'eren, for den skal helt klart læses, så snart jeg er færdig med mine O.W.L.'s.
Dernæst begyndte jeg på Beneath the Sugar Sky af Seanan McGuire, som jeg har glædet mig utrolig meget til at læse. Jeg nåede at læse den første halvdel inden sengetid, og den var lige så magisk, som jeg havde håbet på.

Antal O.W.L.'s bestået: 3
Antal læste sider: 1.056


Onsdag d. 8. april
Jeg startede min morgen med træning og yoga efterfulgt af morgenmad og YouTube. Derefter ryddede jeg op rundt omkring i huset, og tog nogle billeder til bloggen. Så var det blevet tid til at læse, så jeg fik læst Beneath the Sugar Sky af Seanan McGuire færdig. Den her serie bliver bare bedre og bedre, og jeg var stor fan af denne bog, som er den tredje i serien.
Dernæst gik jeg videre med Best New Horror 23, hvor jeg også fik læst en del, men det var bare ikke nogle særlig spændende eller for den sags skyld skræmmende noveller.

Antal O.W.L.'s bestået: 4
Antal læste sider: 1.181


Torsdag d. 9. april
Dette var en meget sløv læsedag, til gengæld fik jeg både dyrket træning og yoga, samt gået nogle lange gåture i det dejlige solskin.
Jeg er simpelthen gået død i Best New Horror 23. Jeg skal tvinge mig selv til at samle den op, og jeg læser den langsomt. Jeg må konkludere at den ikke er en bog for mig, og den bliver derfor dnf med det samme. Jeg vil ikke spilde min tid på bøger, som jeg ikke nyder at læse. Det er livet for kort til. Jeg vil derfor lige gå mine reoler igennem og finde en erstatning, så jeg stadig kan bestå min O.W.L. i Care of Magical Creatures.

Antal O.W.L.'s bestået: 4
Antal læste sider: 1.207


Fredag d. 10. april
Endnu en dag, der begyndte med træning (jeg sprang dog over yogaen). Og så har jeg fundet en ny bog til i Care of Magical Creatures, nemlig The Hunger Games af Suzanne Collins. Jeg har læst den flere gange, men det er ved at være nogle år siden sidst, og da der udkommer en prequel lige om lidt, vil jeg gerne have genlæst serien inden da. Jeg har også fundet min læseglæde igen, hvilket er skønt.
Jeg har også været en del udenfor, for at nyde det skønne solskin, selvom det har været en anelse kold for fingrene.

Antal O.W.L.'s bestået: 4
Antal læste sider: 1.299


Lørdag d. 11. april
Endnu en god læsedag, hvor jeg har fået læst en hel del af The Hunger Games.
Jeg har også været ude at købe læggekartofler og frø til min urtehave og drivhus.
Det har været en stille og rolig dag, hvor jeg har fået slappet af, læst og set YouTube. Jeg har dog ikke været så meget udenfor, da det har regnet en stor del af dagen.

Antal O.W.L.'s bestået: 4
Antal læste sider: 1.433


Søndag d. 12. april
Endnu en afslapningsdag på skemaet (og det er bare skønt), hvor jeg fik læst The Hunger Games færdig. Den er stadig så fed en læseoplevelse, og jeg glæder mig til at læse videre i serien på den anden side af O.W.L. Readathon.
I løbet af formiddagen fik jeg også handlet ind og var en tur på kirkegården, hvor mine bedsteforældre ligger med en lille blomst.
Jeg fik både begyndt og færdiglæst 107 danske Pippi-piger af Merete van den Berg, som er en virkelig fed fagbog til børn om danske kvinder, der på den ene eller den anden måde har flyttet grænser og turdet skille sig ud. Den var virkelig inspirerende at læse om alle de seje danske kvinder, og jeg har stor lyst til at lære mere.
Jeg fik også startet på A Spy in the House of Love af Anaïs Nin, som jeg fik læst de første 20 sider af.

Antal O.W.L.'s bestået: 6
Antal læste sider: 1.851


Her i uge 2 fik jeg læst og bestået fire mere O.W.L.'s og påbegyndt én ny.

History of MagicElementprøven (Sprækken til Luscuro #1) af Julie Midtgaard
Astronomy - Beneath the Sugar Sky (Wayward Children #3) af Seanan McGuire
Care of Magical Creatures - The Hunger Games (Hunger Games 1) af Suzanne Collins
Arithmancy - 107 danske Pippi-piger af Merete Van Den Berg (anmeldereksemplar fra forfatteren)

Jeg fik dog ikke startet på The Final Empire af Brandon Sanderson, så det er et af mine mål for denne uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar