Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 21. april 2020

O.W.L.'s Magical Readathon 2020 - uge 3


Mandag d. 13. april
Sidste dag i min påskeferie, hvor jeg fik fræset min urtehave og et gammelt blomsterbed, som jeg gerne vil omlægge. Jeg fik også fjernet noget ukrudt og klippet nogle grene af forskellige buske.
Om eftermiddagen ryddede jeg en smule op, og fik skrevet nogle anmeldelser til bloggen.
Om aften fik jeg startet forfra på Westworld, da det er længe siden jeg har set den første sæson. Det er altså en fed serie. Jeg fik selvfølgelig også set 60 uger til udgivelse livestream på Instagram. Det var jeg nødt til efter den cliffhanger i det sidste afsnit.
Jeg fik læst A Spy in the House of Love af Anaïs Nin færdig, og den var desværre ikke rigtig noget for mig. Det var en okay bog, men heller ikke mere.

Antal O.W.L.'s bestået: 7
Antal læste sider: 1.955

Tirsdag d. 14. april
Første arbejdsdag efter påskedagen, og jeg er tilbage i min rutine med morgentræning før arbejde. Dernæst stod de næste syv timer på hjemmearbejde. Efter arbejde smuttede jeg en lille tur i haven for lige at rive min urtehave og blomsterbed.
Derefter have jeg alle intentioner til at begynde The Final Empire af Brandon Sanderson, og jeg nåede at læse 10 sider, før jeg faldt i søvn. Ups... Det er hårdt at starte op igen efter ferie.
Efter min lur holdt jeg lige en træningssession med en tur i romaskinen og gåtræning. Så faldt jeg da ikke i søvn igen.
Efter aftensmaden fik jeg set det næste afsnit af Westworld og jeg fik rent faktisk læst i The Final Empire, og den starter meget lovende.

Antal O.W.L.'s bestået: 7
Antal læste sider: 2.038


Onsdag d. 15. april
Jeg havde lidt svært ved at komme op i dag, men jeg kom dog op til sidste og fik trænet inden arbejde. Min arbejdscomputer var også lidt træt i dag (eller det var ikke kun min, der var problemer med, så jeg krydser fingre for at det er fikset i morgen). Men jeg fik da lavet det, jeg skulle selvom det foregik i et andet tempo end planlagt.
Efter arbejde var jeg lige ude og gå i en kort tur i solskinnet og få hentet min Illumicrate boks ved samme lejlighed.
Om aften fik jeg set endnu et afsnit af Westworld og fik læst lidt mere i The Final Empire.

Antal O.W.L.'s bestået: 7
Antal læste sider: 2.089

Torsdag d. 16. april
Startede dagen med træning og derefter arbejde. Efter arbejde tog jeg en lur, da jeg var en smule træt. Derefter fik jeg læst lidt i The Final Empire, men jeg kunne ikke rigtig koncentrere mig om den, selvom den har været spændende so far. Derfor besluttede jeg at gå i gang med Jack of Hearts (And Other Parts) af L. C. Rosen, som jeg straks blev fanget af.

Antal O.W.L.'s bestået: 7
Antal læste sider: 2.143


Fredag d. 17. april
Jeg havde alle planer om at træne om morgen, men jeg var knapt begyndt før jeg blev ramt af kvalme. Og da det ikke rigtig ville gå væk, droppede jeg at træne og lagde mig på sofaen i håb om at den ville gå væk inden jeg skulle arbejde. Det gjorde den heldigvis.
Efter arbejde gik jeg lidt videre med mine husprojekter, og fik ryddet op i nogle af mine ting på kontoret. Jeg er endnu ikke færdig endnu, men jeg fik gjort et godt indhug.
Efter aftensmaden så jeg en film og fik læst noget mere af Jack of Hearts (And Other Parts). Jeg gik i seng til den tid jeg plejer, men jeg kunne simpelthen ikke falde i søvn. Efter et par timers søvnløshed lagde jeg mig på sofaen i stuen med Jack of Hearts (And Other Parts). Jeg endte da også med at få nogle timer på sofaen, men det var ikke fantastisk, så jeg håber det ikke gentager sig.

Antal O.W.L.'s bestået: 7
Antal læste sider: 2.318

Lørdag d. 18. april
Efter en skodnat, droppede jeg træning for at læse Jack of Hearts (And Other Parts) færdig. Det var en virkelig dejlig læseoplevelse, og Jack var en skøn person.
Jeg brugte min formiddag på at lave en del havearbejde i det skønne solvejr. Derefter slappede jeg af og så en film.
Om aftenen så jeg The Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall, som var tilgængelig på YouTube i en kort periode. Jeg havde set den før, men det er nogle år siden, så det var et glædeligt gensyn.
Jeg fik også startet en ny bog, nemlig A Curse So Dark and Lonely af Brigid Kemmerer, og jeg var fanget fra først side. Den var godt nok svær at lægge fra mig, da jeg først var begyndt.

Antal O.W.L.'s bestået: 8
Antal læste sider: 2.495

Søndag d. 19. april
Jeg valgte at sove længe i dag, og da jeg vågnede gik jeg straks igang med at læse A Curse So Dark and Lonely. Hold kæft, hvor er den fængende, jeg var helt opslugt af den. Jeg holdt en lille pause undervejs, hvor jeg var ude og lægge kartofler, for det havde jeg lovet mig selv at gøre i denne weekend, men så snart det var gjort, var det tilbage til min bog for at læse den færdig. Og færdig blev jeg. Den var virkelig fantastisk.
Om aftenen fik jeg set to afsnit af Westworld og fik læst en lille smule af The Final Empire.

Antal O.W.L.'s bestået: 9
Antal læste sider: 2.935


I uge tre fik jeg således læst og bestået tre O.W.L.'s. Jeg er stadig godt i gang med The Final Empire og håber at jeg får læst den færdig i løbet af uge fire. Jeg regner også med at få startet på de sidste to bøger fra min tbr.

Potions - A Spy in the House of Love af Anaïs Nin
Ancient Runes - Jack of Hearts (and Other Parts) af L. C. Rosen
Divination - A Curse So Dark and Lonely (Cursebreakers #1) af Brigid Kemmerer

4 kommentarer:

  1. Hvor er jeg glad for, at du kunne lide Jack of Hearts - jeg ELSKER den bog (og Jack).

    SvarSlet
    Svar
    1. Den var SÅ god! Er vild med Jack. Jeg købte den på grund af din anmeldelse, så tak for at sprede det gode budskab :)

      Slet
    2. Any time :-D Ville ønske, at CarlsenPuls eller Tellerup ville få den oversat til dansk!

      Slet
    3. Uhh, ja! Det fortjener den!

      Slet