Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 25. april 2020

Readathon #10 - april 2020

Dette blogindlæg vil løbende blive opdateret


[Kaldet fra Galathea er et anmeldereksemplar fra Turbine]


Klokken 13.23
Så er det blevet lørdag og klokken nærmer sig readathontid. 
Jeg startede dagen med at sove længe, fordi jeg var i underskud på grund af The Final Empire, som jeg læste i indtil kl. 1 i nat. Jeg endte med at læse den færdig i morges, så derfor er der kun to bøger på min tbr. Hvis jeg bliver færdig med dem, har jeg andre bøger, jeg kan tilføje til listen (det har jeg altid, og det håber jeg aldrig ændrer sig).
I formiddags var jeg også en tur i haven, og derefter tog jeg et bad og begyndte at gøre klar til readathonet. Og nu er det bare med at vente til klokken bliver 14.
Jeg vil dog lige besvare Dewey's Opening Survey:

1) What fine part of the world are you reading from today?
Mit lille hus i Østjylland, Danmark.

2) Which book in your stack are you most looking forward to?
Dem begge to!

3) Which snack are you most looking forward to?
Jeg bagte cookies i går og de er så lækre. Derudover har jeg chokolade, nødder, æbler og vinduer. Problemet bliver bare at huske at spise dem.

4) Tell us a little something about yourself!
Jeg er bibliotekar og håbløs dagdrømmer.

5) If you participated in the last read-a-thon, what’s one thing you’ll do different today? If this is your first read-a-thon, what are you most looking forward to?
Jeg har været med mange gange både officielt og uofficielt, så jeg er ved at have styr på, hvad der virker for mig. Denne gang vil jeg dog tage nogle bevægelsespauser indimellem, hvor jeg bevæger mig rundt i ca. 7 min, så jeg ikke kommer til at sidde ned for længe af gangen.


Klokken 14:00
Så er vi i gang, og jeg starter med Bloody Bones af Laurell K. Hamilton. Jeg har også fundet en Harry Potter inspireret amsr, som kommer til at køre i baggrund.
Rigtig god læselyst!

Antal bøger læst: 0
Antal læste sider: 0

Klokken 18:14
Jeg har fået læst de første 170 sider af Bloody Bones, og jeg nyder den virkelig, selvom den er virkelig grum visse steder. Jeg nyder også at læse den langsomt, og føler ikke det store behov for at opdatere min læsning hele tiden. Det føles rart bare at være i nuet med en god bog. 
Nu holder jeg dog lige en lille pause, hvor jeg vil spise aftensmad og se lidt YouTube, og derefter vil jeg læse videre.

Antal bøger læst: 0
Antal læste sider: 170

Klokken 01:21
Så blev jeg færdig med Bloody Bones og det var en virkelig god og fængende læseoplevelse. Jeg er en kende træt, men ikke så træt at jeg kan sove. Så jeg vil derfor begynde på Kaldet fra Galathea.

Antal bøger læst: 1
Antal læste sider: 434

Klokken 13:56
Readathonet er slut og jeg endte med at få læst 128 sider af Kaldet fra Galathea. Det her readthon har været meget mærkeligt for mit vedkomne. Jeg havde glædet mig meget, men blev ramt af alvorlig metaltræthed som weekenden skred frem, og jeg fandt aldrig rigtig min normale readathonstemning. Når det nu er sagt var Bloody Bones fantanstisk læsning og Kaldet fra Galathea er også mega spændende, og jeg glæder mig til at læse mere. Men nu har jeg brug for en lille pause, så jeg kan lade op igen.
Jeg ønsker jer alle en rigtig god weekend.

Antal bøger læst: 1
Antal læste sider: 562

Ingen kommentarer:

Send en kommentar